Αυτό το ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 25-26.2.2023 & την καθαρά Δευτέρα 27.2.2023 συνεχίζεται η συνεργασία των OPTIONS CINEMAS VESO MARE με την PLAYMOBIL.

Ένας μαγικός κόσμος για τους μικρούς μας φίλους δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Playmobil στον χώρο των Options Cinemas!!!!

Είναι εκπληκτικό ότι από το 1974 που κυκλοφόρησε η πρώτη φιγούρα στα καταστήματα παιχνιδιών έως και σήμερα έχουν κατασκευαστεί περισσότερο από 5.200 διαφορετικά σχέδια και όλοι αντιλαμβανόμαστε γιατί είναι η αγαπημένη διασκέδαση των παιδιών με την απόλυτη εμπιστοσύνη από πλευράς των γονιών εδώ και 50 χρόνια!

Η ξεχωριστή αισθητική της ψυχαγωγίας των κινηματογράφων Options Cinemas συναντά την καλλιέργεια δημιουργικότητας και φαντασίας της Playmobil και δημιουργεί έναν μοναδικό, διαφορετικό χώρο μέσα στον κινηματογράφο, δωρεάν, για όλους τους μικρούς μας σινεφιλ!

Ένας χώρος ασφαλής και κατάλληλα διαμορφωμένος για τους μικρούς μας φίλους, να γνωρίσουν ή/και να εξερευνήσουν τα νέα σχέδια και φιγούρες της ξεχωριστής εταιρίας Playmobil.