Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά υποδέχθηκαν στο πλατώ της εκπομπής τους τη Νικόλ Σαραβάκου. Σε συζήτηση για τη συνεργασία της με τον Φοίβο Δεληβοριά και την ευκολία με την οποία γράφει τους στίχους για τα τραγούδια του, ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως και ο ίδιος έχει γράψει στίχους στο παρελθόν.

«Στο σημείο που τραγουδάει ο Φοίβος υπήρχε μία μουσική γέφυρα. Ήρθε στο στούντιο και μέσα σε 10 λεπτά είχε γράψει τους στίχους ο ίδιος» περιέγραψε η Νικόλ Σαραβάκου.

«Μα πώς είναι δυνατόν; Πώς μπορούν ορισμένοι άνθρωποι και το κάνουν; Τόσο ταλέντο ξαφνικά» σχολίασε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ενώ όταν η Τζένη Μελιτά του θύμισε πως έχει γράψει και ο ίδιος στίχους στο παρελθόν, ο παρουσιαστής πρόσθεσε:

«Ναι, έχω γράψει στίχους για την Έφη Σαρρή. «Αττική Οδός» λεγόταν το τραγούδι, πριν από αρκετά χρόνια, όταν είχε χτιστεί η Αττική Οδός. Μας είχε εμπνεύσει αυτός ο δρόμος».

«Με τι διόδια το είχες γράψει;» του απάντησε με χιούμορ η Τζένη Μελιτά.

Πρόκειται για το κομμάτι «Αττική Οδός», που κυκλοφόρησε το 2005 και συμπεριλήφθηκε στον δίσκο της Έφης Σαρρή με τίτλο «Άνδρες».