Σε συνέντευξη που έδωσε στο Πρωινό, η Ρούλα Κορομηλά μίλησε μεταξύ άλλων για τα νούμερα τηλεθέασης, το πρόβλημα με την υγεία της, αλλά και για τους τοξικούς ανθρώπους.

«Κάθε επαγγελματίας ασχολείται με τα νούμερα, διότι είναι αυτά τα οποία καθορίζουν την πορεία μιας εκπομπής αλλά και την καριέρα ενός παρουσιαστή. Τηλεόραση χωρίς ανταγωνισμό δεν υπάρχει», είπε η Ρούλα Κορομηλά.

«Όταν περάσεις από συμπληγάδες και όταν περάσεις από κάποια πολύ σοβαρά προβλήματα και κάποια στιγμή αισθανθείς ότι θα σταματήσεις να χαμογελάς, θα σταματήσεις να βλέπεις τον ήλιο, τα αγαπημένα σου πρόσωπα, τους φίλους σου, υποφέρεις, τότε αναθεωρείς πράγματα πάρα πολλά. Τα προβλήματα υγείας όταν είναι σοβαρά σε βοηθάνε και να γίνεις καλύτερος άνθρωπος. Κάποιοι όταν περάσουν δύσκολα κλείνονται στον εαυτό τους. Δεν ήθελα να καταθέσω τα όπλα. Τις πρώτες φορές εγκατέλειψα τον εαυτό μου, πέρασα πολύ δύσκολα, αλλά είμαι ένας άνθρωπος που δεν σηκώνω τα χέρια ψηλά εύκολα. Έμαθα να αγαπώ περισσότερο τον εαυτό μου, περνώντας αυτό το δύσκολο πρόβλημα», εξομολογήθηκε η Ρούλα Κορομηλά.

«Απομάκρυνα κάποιους ανθρώπους οι οποίοι για μένα ήταν τοξικοί. Δεν το είχα καταλάβει, το κατάλαβα εκ των υστέρων και επέλεξα να ζω μια ήρεμη ζωή με ανθρώπους που μου δείχνουν και έμπρακτα ότι με αγαπάνε και με σέβονται», σημείωσε η Ρούλα Κορομηλά.