Στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε η Χριστίνα Τσάφου. Σε ένα διάλειμμα από το θέατρο Παλλάς, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στον γιο της, που είναι επίσης ηθοποιός, την αφορμή που την έκανε να θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική, ενώ σχολιάζει και την απόφαση του δικαστηρίου κατά του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Ο γιος μου λέγεται Χρήστος Ζαχαριάδης, παίζει στο Κάνε Ότι Κοιμάσαι. Είμαι περήφανη, γιατί μου λένε πολύ καλά λόγια και πραγματικά νιώθω πολύ όμορφα για το παιδί μου», δηλώνει η Χριστίνα Τσάφου.

«Ο πατέρας μου επέμενε και μου πήρε το πρώτο μου μηχανάκι. Μου το έκλεψαν, μου πήρε δεύτερο. Αυτός μου το έμαθε. Όταν πήρε ο γιος μου μηχανή και ανέβηκα κι εγώ για να με δει, δεν το πίστευε. Η εικόνα που είχε για μένα ήταν τελείως άλλη. Την άλλη μέρα πήρα και πήρα κι εγώ» αποκαλύπτει η ηθοποιός.

«Εγώ είδα μία παράσταση που με επηρέασε και είπα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Είδα τον Νίκο Κούρκουλο στο «Κάππα» και αυτό που είδα χωρίς να καταλαβαίνω πολλά πράγματα με έκανε να τρελαθώ και να συγκινηθώ. Ήθελα να το γευτώ κι εγώ» εξομολογείται στη συνέχεια η Χριστίνα Τσάφου και περιγράφει τη συνάντησή της με τον σπουδαίο ηθοποιό.

«Τον συνάντησα, όταν ήταν Διευθυντής στο Εθνικό. Την πρώτη φορά που πήγα στο γραφείο του να μιλήσουμε για τα οικονομικά, του λέω: θέλω κάτι να σας πω, εσείς ήσασταν η αφορμή για να πω ότι θέλω να είμαι σε αυτόν τον χώρο. Συγκινήθηκε, ήταν τόσο ωραίος άνθρωπος. Χάρηκα που μπόρεσα να του το πω».

«Κατ’ αρχάς φαντάζομαι ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης θα ήθελε να γυρίσει στο θέατρο, γιατί ήταν η ζωή του. Δεν ξέρω τι πιθανότητες έχει να υπάρξει ξανά στον χώρο αλλά ποτέ μη λες ποτέ» απαντά η Χριστίνα Τσάφου, όταν ερωτάται για την πολύκροτη υπόθεση του κατηγορούμενου ηθοποιού.