Δηλώσεις στην κάμερα του Open Weekend έκανε η Κατερίνα Ζαρίφη. Τη γνωστή ραδιοφωνική παραγωγό και παρουσιάστρια συνάντησε η ρεπόρτερ Βίκυ Δέτσικα και μεταξύ άλλων τη ρώτησε για την επίσκεψη της Ελένης Μενεγάκη στο γενέθλιο πάρτι του Δημήτρη Ουγγαρέζου και το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με τον Νίκο Μουτσινά.

«Εννοείται ότι θα ξανασυνεργαζόμουν με τον Νίκο, με τρέλα. Τον λατρεύω, είναι από τους ανθρώπους που γελάω πάρα πολύ. Και τώρα που είμαι σε πιο ώριμη φάση από τότε, τη σκούφια μου θα πετούσα» δηλώνει η Κατερίνα Ζαρίφη, τονίζοντας βέβαια ότι η δουλειά της δεν είναι η ζωή της.

Σε ερώτηση για το πάρτι γενεθλίων του Δημήτρη Ουγγαρέζου, στο οποίο παραβρέθηκε και η Ελένη Μενεγάκη, η Κατερίνα Ζαρίφη απαντά: «Ήταν να είμαι κι εγώ σε αυτό το πάρτι. Είχα γύρισμα και δεν πήγα. Συμφιλίωση γίνεται όταν υπάρχει μία εμπόλεμη κατάσταση. Απ’ ό,τι κατάλαβα εκεί το ακριβώς αντίθετο υπάρχει».

«Τα κάναμε αυτά με την Ελένη. Ήταν πιο family το κλίμα. Και σε σπίτια συνέχεια μαζέματα, και στης Ελένης το σπίτι πολλά γλέντια. Είναι ένας πολύ γήινος άνθρωπος» τονίζει η παρουσιάστρια.

Θα επέστρεφε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη;

«Φυσικά. Είναι μία ερώτηση που μου την κάνουν συνέχεια. Βάσει των εμπειριών μου στην τηλεόραση, ποτέ μη λες ποτέ» απαντά η Κατερίνα Ζαρίφη.