Συστατικά

4 μελιτζάνες κομμένες στη μέση
2 μεγάλες ντομάτες κομμένες σε μικρά καρέ ή τριμμένες
2 συσκευασίες Μοτσαρέλα
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι

Τρόπος Μαγειρέματος

Βάζεις τις αλατισμένες μελιτζάνες σε ένα μπολ με νερό και τις αφήνεις στην άκρη για 2 περίπου ώρες
Τις στεγνώνεις με απορροφητικό χαρτί κουζίνας
Απλώνεις λαδόκολλα σε ένα ταψί ή πυρίμαχο σκεύος, ρίχνεις ελαιόλαδο και στρώνεις ομοιόμορφα τις μελιτζάνες
Ρίχνεις από πάνω την ντομάτα, την μοτσαρέλα και το σκόρδο
Τις ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45 περίπου λεπτά.

Πηγή: tlife.gr