Με αμείωτο ενδιαφέρονσυνεχίζεται η προσέλευση του κοινού στην πολύ ενδιαφέρουσα ομαδική έκθεση «Γραφή και Ανάγνωση ΙII , που πραγματοποιείται στον Χώρο Πολιτισμού “TatianaDimou_Artists” στην Πάτρα.

Στην έκθεσησυμμετέχουν οι:Παναγιώτης Βορριάς|Ηλίας Καφούρος|Νίκος Μόσχος |Ελπίδα Πανονίδου|Κώστας Παππάς.
Οι πέντε καλλιτέχνες συνυπάρχουν συνδυαστικά για πρώτη φορά σε έναν χώρο και η προσωπική καλλιτεχνική τεχνική τους κεντρίζει τις αισθήσεις και το ενδιαφέρον ακόμα και του πιο αμήχανου θεατή.

Είναι αλήθεια πώς ο άνθρωπος σήμερα στέκει με αμηχανία μπροστά στην πρόσληψη και την κατανόηση της σύγχρονης τέχνης, με συνέπεια να αποφεύγει όλο και περισσότερο την ενασχόλησή του με αυτή.

Ωστόσο, η συνολική επιμέλεια των εκθέσεων στον Χώρο Πολιτισμού “TatianaDimou_Artists” στην Τσαμαδού 324, δημιουργεί τις προϋποθέσεις ώστε ο θεατής να έρχεται σταδιακά και σταθερά σε ευγενική επαφή με την σύγχρονη τέχνη, προκειμένου να γεφυρωθεί το χάσμα επικοινωνίας μεταξύ των σύγχρονων καλλιτεχνών και του κοινού.

Το γεγονός ότι η προσέλευση του κοινού είναι σταθερά ανοδική, παρόλο που η έκθεση διανύει την τρίτη εβδομάδα της , ίσως δείχνει ότι το κοινό ωφελείται ποικιλοτρόπως από την σταθερή διαδικασία αλληλεπίδρασης στην οποία εισέρχεται ως θεατής .

Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη και θα φιλοξενείται στον χώρο μέχρι τις 9 Μαρτίου.

Επιμέλεια έκθεσης
Κλεομένης Κωστόπουλος

Διάρκεια Έκθεσης: 28 Ιανουαρίου 2023 – 09 Μαρτίου 2023
Τηλέφωνο Επικοινωνίας : +30 261 400 2113
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Τετάρτη – Σάββατο: 9:00 – 14:30
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 9:00 – 14:00 | 18:00 – 21:00
Κυριακή: Κλειστά | Είσοδος: Ελεύθερη