Άλλους 11 βιαστές φέρεται να έχει αναγνωρίσει η 12χρονη στην πέμπτη κατά σειρά κατάθεση που έδωσε στην ανακρίτρια και τους ειδικούς παιδοψυχολόγους του Τμήματος Ανηλίκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα είναι και ένας δεύτερος γιατρός άνω των 60, ο οποίος επίσης δεν ερχόταν σε επαφή με το παιδί μέσω της ιστοσελίδας που είχε δημιουργήσει με ψευτικά προφίλ ο Ηλίας Μίχος.

Αντιθέτως φάινεται και αυτός ο γιατρός να βρισκόταν στο ιδιωτικό πελατολόγιο που είχε δημιουργήσει ο μαστροπός και βιαστής του παιδιού. Το γεγονός αυτό κάνει τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές να μιλούν ανοιχτά πλέον για ένα πολυδαίδαλο κύκλωμα για το οποίο ακόμα αμμφισβητούν ότι είναι δυνατό να το δημιούργησε μόνος του ο Μίχος.

Εξετάζεται λοιπόν σοβαρά το ενδεχόμενο εκτός από τον περιβόητο «Μιχάλη» που ήδη βρίσκεται πρυφυλακισμένος και φαίνεται να βοηθούσε τον Μίχο, να υπάρχουν κι άλλα άτομα τα οποία εμπλέκονται σε αυτό το ανατριχιαστικό κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκου.

Μάλιστα οι δικηγόροι της οικογένειας του παιδιού μιλούν πλέον ανοιχτά για οργανωμένο κύκλωμα παιδεραστών και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ύπαρξης και άλλων ανήλικων θυμάτων.

Οσον αφορά τη 12χρονη, οι ειδικοί λένε πλέον πως είναι πιο χαλαρή κατά τη διάρκεια των καταθέσεων και με διάθεση να μιλήσει με λεπτομέρειες για την εφιαλτική της περιπέτεια.

Είναι δυνατόν εν ευθέτω χρόνω το παιδί να κληθεί να δώσει και έκτη κατάθεση στους ειδικούς, ανασύροντας από τη μνήμη της κι άλλες λεπτομέρειες της ανατριχιαστικής υπόθεσης.