Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό έδωσε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Η ηθοποιός μίλησε για τα προσωπικά της, το πραγματικό της επίθετο, αλλά και για τη στιγμή που έχασε το παιδί που κυοφορούσε.

«Λέω την ηλικία μου, δεν καταλαβαίνω τις γυναίκες που την κρύβουν, γινόμαστε λίγο ρεζίλι όταν την κρύβουμε. Υπάρχουν πολλά πράγματα της προσωπικής μου ζωής που ελάχιστοι γνωρίζουν, ορισμένα γεγονότα έγιναν γνωστά.

Όταν γίνονταν γνωστά θέματα για την προσωπική μου, ήταν μια εισβολή, με έπιανε πανικός, σιγά σιγά έμαθα να το διαχειρίζομαι. Πίσω από κάθε θάμνο υπήρχε πάντα κάποιος, έβγαινες από το σπίτι και άστραφταν δέκα φλας», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είπε στη συνέχεια για την οδυνηρή στιγμή στη ζωή της: «Είχα παλίνδρομη κύηση. Ήταν νεκρό το παιδί. Έκανα την επέμβαση πρωί και την ίδια ημέρα έπαιξα στο θέατρο. Ήταν οδυνηρό».

Κλείνοντας, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είπε: «Το επώνυμο μου είναι Παπαδοπούλου και πήρα της γιαγιάς που είναι το Παλαιολόγου».