Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης τη νύχτα της Τετάρτης, όταν συνάντησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό του The 2night Show στον ΑΝΤ1. Μέσα σε όλα, ο πρωταγωνιστής της σειράς «Μαύρο Ρόδο» αναφέρθηκε στις μεγάλες τηλεοπτικές του επιτυχίες με πρώτο στη λίστα δημοτικότητας, ασφαλώς, τον ρόλο του Φατσέα στη σειρά «Το καφέ της Χαράς.

Ειδικότερα, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στην τρίτη θέση για τα πιο πετυχημένα σίριαλ μέχρι σήμερα θα βάλω την επικαιρότητα. Δηλαδή κάθε φορά που παίζω σε ένα σίριαλ θα με φωνάξουν με το όνομα του ρόλου. Τώρα είναι το Μαύρο Ρόδο και θα αλλάξει πιθανόν μετά μιας και στο παρελθόν ήταν άλλο. Στη νούμερο δύο είναι ο Κουτρουμπάς από τα Μαύρα Μεσάνυχτα και το νούμερο ένα, βέβαια, με μεγάλη διαφορά… Ε, το ξέρουν όλοι οπότε άστο. Έχω βαρεθεί να το ακούω».

«Είναι ωραίο, ρε παιδί μου, το χάρηκα και εγώ πάρα πολύ και με ευγνωμοσύνη την αντιμετώπισα αυτή τη δουλειά και τα πάντα. Είναι αλήθεια ότι μου έχουν κόψει μέχρι και τιμολόγιο στο όνομα Ευάγγελος Φατσέας. Έχει συμβεί, εντάξει, τι να κάνουμε».

«Ισχύει επίσης πως δεν ήθελα εγώ να τον κάνω τον ρόλο, η Μπέσυ με πίεσε να το κάνω. Ήταν πολύ αντιπαθητικός ο ρόλος στα πρώτα επεισόδια που διάβασα, «ένα χωριό ολόκληρο, τον πιο αντιπαθητικό θα παίξω εγώ» είπα. «Δηλαδή, έλεος, δεν μου δίνεις κανέναν άλλον ρόλο;». Η Μπέσυ όμως μου είπε ότι είναι ρόλαρος» συμπλήρωσε, επίσης, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στο late night του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.