Η Ασημίνα Χατζηανδρέου μίλησε για την κατάσταση της υγείας του Χρήστου Δάντη, λίγο μετά το ατύχημα που είχε στην πίστα, αλλά σχολίασε και τα όσα έφεραν την αποβολή της από το Survivor All Star.

Η 23χρονη ποδοσφαιρίστρια φαίνεται πως έκανε χρήση κινητού τηλεφώνου στο ριάλιτι επιβίωσης, κάτι που απαγορεύεται από την παραγωγή και έτσι έφυγε από το παιχνίδι.

Σχετικά με αυτό, η Ασημίνα Χατζηανδρέου είπε στην κάμερα του «Πρωινό μας»:

«Ο Χρήστος με στήριξε όταν έγινε όλο το συμβάν με την επικοινωνία, με όλα αυτά που ζήτησε την άρση απορρήτου. Πώς να μην ταραχτεί; Αν όντως είχα κινητό, τον Χρήστο θα έπαιρνα τηλέφωνο. Για αυτό ταράχτηκε και σήκωσε τα χέρια ψηλά. Είμαι χαρούμενη που κάτι δεν με δέχτηκε. Ίσως να με πολέμησαν παραπάνω από όσο έπρεπε. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Η φετινή μου συμμετοχή στο Survivor μου άφησε πίκρα. Έχω ζητήσει από όσους με στηρίζουν να μου στέλνουν για το περσινό που φορούσα την μπλε μπαντάνα».

Για την υγεία του τραγουδιστή και συντρόφου της, δήλωσε: «Εκτελώ χρέη νοσοκόμας για τον Χρήστο. Ταράχτηκα πάρα πολύ, δεν έχω κοιμηθεί. Όταν έπεσε μου είπε ότι πονάνε τα πλευρά του και τον ψηλάφισα. Έχει κάκωση στα πλευρά, θα το περάσει. Δεν ξέρω αν θα μπορεί να δουλέψει Παρασκευή και Σάββατο. Το 2023 πάει από το κακό στο χειρότερο για μένα, αλλά εντάξει».