Μέχρι τις 12 και κάτι κράτησε το πάρτι των dj’s της Πάτρας, με τον κόσμο παρά το τσουχτερό κρύο να βρίσκεται κάτω από την εξέδρα που είχε στηθεί στην πλατεία Γεωργίου και να διασκεδάζει.

Ήταν σίγουρα ένα event διαφορετικό από κάθε τι άλλο που έχουμε ζήσει και το οποίο είχε κάτι από το πνεύμα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά και από την γιορτή του Πατρινού Καρναβαλιού.

Ο κόσμος το χάρηκε, κατά διαστήματα γέμισε το πάνω μέρος της πλατείας, ειδικότερα από τις 10 το βράδυ και μετά, ενώ ασφαλώς είχε την ευκαιρία να απολαύσει non stop μουσική από τους dj’s που συμμετείχαν στο event.

Σε ανάρτηση ο πρόεδρος του συλλόγου Τάκης Νιάρος αναφέρει τα εξής: «Ως πρόεδρος του Σύλλογος DJ Πάτρας θα ήθελα για πρώτη φορά να πω ότι εκπροσωπώ έναν δύσκολο σύλλογο, μιας και οι καλλιτέχνες είμαστε περίεργα όντα εκ φύσεως.

Ωστόσο μέσα σε όλες τις δυσκολίες, η ένωση μας βοηθάει να τα κάνουμε λίγο πιο εύκολα! Τουλάχιστον πλέον. Έτσι λοιπόν να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη που στήριξαν αυτή την ιδέα.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που στήριξε για εφτάμιση ώρες αυτό το event.  Ένα τεράστιο ευχαριστώ στο Πατρινό Καρναβάλι Κοινωφελής Επιχείρηση που αγκάλιασε και υποστήριξε εξ αρχής αυτο το event.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στα Μέλη του Δ.Σ. που βοήθησαν για το backstage.  Μα το #μεγαλύτερο_ευχαριστώ στους 30 συναδέλφους Dj, για την οικειοθελή συμμετοχή τους και την άψογη συνεργασία σε όλο το concept.

Το λογότυπο μας, συμβολίζει το πόσα μπορούμε να καταφέρουμε όλοι μαζί. Αυτό ήταν το 1ο μας και ήταν μόνο η αρχή. Το ζήσαμε, το χαρήκαμε και το 2024 θα επιστρέψει πιο δυνατό!

Οι Dj της Πάτρας ενώθηκαν στις 12 Ιανουαρίου του 2022 με κλειστή τη μουσική πανελλαδικά και μετά από 2 μεγάλα φιλανθρωπικά πάρτυ για μικρά παιδιά που το είχαν ανάγκη, δημιούργησαν ένα φεστιβάλ που έχει μέλλον. Η μουσική είναι η μόνη παγκόσμια γλώσσα και κάθε φορά αποδεικνύεται περίτρανα!».

Δείτε φωτογραφίες που ανέβηκαν στο facebook από τον Τάκη Νιάρο.


Δείτε πολλά στιγμιότυπα από την μεγάλη γιορτή του έρωτα.