Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Χάρη Λεμπιδάκη έδωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Ο παρουσιαστής απάντησε, μεταξύ άλλων, για την εκπομπή στην ΕΡΤ, τη Ρούλα Κορομηλά, τον γιο του και τη Μαρία Μπακοδήμου.

«Είναι μια εκπομπή που ήθελα πολύ καιρό να κάνω. Την περίοδο που απείχα έκανα διαφορετικά πράγματα. Με καλούσαν σε διαλέξεις, έκανα podcast. Δεν ήταν ότι απέρριπτα προτάσεις. Ο κόσμος της τηλεόρασης είχε δει σε μένα έναν άλλον Φώτη.

Δεν ξέρω αν ίσχυε αυτό για την Κορομηλά, εγώ ήρθα με τελείως διαφορετική πρόταση. Εγώ ήρθα στην ΕΡΤ και ήταν η Τζένη δίπλα μου. Δεν είναι γραμμένο το κείμενο, έχουμε το γεγονός που μας απασχολεί και το σχολιάζουμε», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είπε στη συνέχεια: «Δίνω πολύ χρόνο στον γιο μου, έχω βρει την ισορροπία, βολεύουν και τα ωράρια. Χαίρομαι πολύ να κάνω πράγματα με τον γιο μου. Δεν μου κάνει κριτική, πάντα του αρέσω. Δεν έχω πολλούς φίλους από το χώρο, οι κολλητοί μου φίλοι δεν είναι από το χώρο. Με τη Τζένη Μελιτά γίναμε φίλοι τώρα που συνεργαζόμαστε. Ότι έχω πει για τη Μαρία Μπακοδήμου το έχω πει, δεν έχω να πω κάτι περισσότερο σε αυτό».