Συνάντηση με το προεδρείο του Σωματείου Ραδιοταξί Αγρινίου είχε ο Θανάσης Παπαθανάσης. Οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι των αυτοκινητιστών κατέθεσαν στον κύριο Παπαθανάση βασικές προτάσεις τους για ζητήματα που αφορούν στον κλάδο τους. Ειδικότερα, τέθηκαν οι εξής προτάσεις:

• Να αυξηθεί η ηλικία των ΤΑΧΙ σε 2 επιπλέον έτη.
• Να αρθεί η υποχρεωτικότητα ταξινόμησης νέων αυτοκινήτων αποκλειστικά με μηδενικούς ρύπους και μετά το 2026.
• Να δοθεί η δυνατότητα επιδότησης αγοράς όλων των τύπων αυτοκινήτων αντιρρυπαντικής τεχνολογίας που ταξινομούνται ως ΤΑΧΙ.
• Να επανεξεταστεί η δυνατότητα ρύθμισης όλων των οφειλών σε 120 δόσεις.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν και θέματα ανάπτυξης νομού. Ο Θανάσης Παπαθανάσης απευθυνόμενος στο προεδρείο του Σωματείου Ραδιοταξί Αγρινίου δήλωσε:

«Οι ιδιοκτήτες ραδιοταξί είστε επαγγελματίες που προσφέρετε πολύτιμες υπηρεσίες στις μεταφορές καλύπτοντας σε αρκετές περιπτώσεις διαχρονικές ανάγκες της Πολιτείας. Οφείλουμε να άρουμε τυχόν εμπόδια ομαλής λειτουργίας του κλάδου σας και όπου υπάρχει περιθώριο βελτίωσης τόσο στις επιδοτήσεις που χρειάζεστε, όσο και σε ρυθμίσεις για τον στόλο των ραδιοταξί συνολικά, αυτό να γίνει με σωστό σχεδιασμό, με σεβασμό και στο Περιβάλλον αλλά και στο μέλλον και τη βιωσιμότητα των επαγγελματιών αυτοκινητιστών».