Δράση και αυτό το Σαββατοκύριακο για την ανδρική και γυναικεία ομάδα χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ, όπου οι άντρες για την 14η αγωνιστική αγωνίζονται το Σάββατο στις 6:00μ.μ. στο γήπεδο του Καματερού με τον Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων, ενώ οι γυναίκες για την 13η αγωνιστική υποδέχονται την Κυριακή στια 6.00μ.μ. στο κλειστό του ΠΕΑΚ στο Κουκούλι τον Ολυμπιακό Κερατσινίου.

Η ανδρική ομάδα έχει έναν δύσκολο αγώνα, διότι οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη δεινή θέση της γραμμής του υποβιβασμού και δεν χωράει απώλεια βαθμών στον αγώνα με την Πατρινή ομάδα.

Το ευχαριστώ με την ομάδα του Γιάννη Παπαγιαννοπούλου είναι ότι επανέρχεται ο Θωμάς Τόμοβιτς που έλειπε λόγω τραυματισμού σχεδόν δύο μήνες.

Το συγκρότημα της Βάσως Βουκελάτου θα επιδιώξει την συνέχεια της θετικής περασμένης αγωνιστικής, ώστε να κλείσει τις εμφανίσεις της στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών με θετικό πρόσημο, μιας και την επόμενη 14η αγωνιστική η οποία είναι και η τελευταία του β΄ γύρου η Πατρινή ομάδα έχει ρεπό.

Η αθλήτρια της ομάδας Αλεξάνδρα Αποστολοπούλου δηλώνει σχετικά:

"Καλούμε όλους τους φίλαθλους της ομάδας μας την Κυριακή να βρεθούν στο Κουκούλι, ώστε όλοι μαζί να κλείσουμε την ωραία συμμετοχή μας στο φετινό πρωτάθλημα στο φινάλε του β΄ γύρου των αγώνων.

Σας θέλουμε δίπλα μας, ώστε να μας ενισχύσετε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα από τον αγώνα".