Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, μια ημεδαπή γυναίκα και μια ανήλικη, διότι ενεργώντας από κοινού αφαίρεσαν από τσαντάκι, που ήταν τοποθετημένο στο εσωτερικό αυτοκινήτου, το χρηματικό ποσό των 950 ευρώ, διάφορα έγγραφα και τραπεζικές κάρτες.

Οι συλληφθείσες με την χρήση κλεμμένης κάρτας πραγματοποίησαν σε κατάστημα δύο αγορές προϊόντων συνολικής αξίας 63 ευρώ.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Αγρινίου.

Συνελήφθησαν, χθες τα ξημερώματα στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, δύο ημεδαποί άνδρες, διότι διέρρηξαν περίπτερο για να αφαιρέσουν προϊόντα.

Σε σωματική έρευνα που ενέργησαν οι αστυνομικοί στους συλληφθέντες βρήκαν στην κατοχή τους και κατάσχεσαν τέσσερα μεταλλικά διατρητικά εργαλεία και ένα μπουζί.

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι με τη συνδρομή του ΔΕΔΔΗΕ διαπιστώθηκε ότι ρευματοδοτούσε παράνομα την οικία της, καταναλώνοντας ηλεκτρική ενέργεια από το δίκτυο δημοτικού φωτισμού του Δήμου Πύργου.