Δυνατές συγκινήσεις, εμπειρίες και περιπέτεια για τα μέλη των πληρωμάτων που συνεχίζουν απτόητα το κυνήγι αλλά και πολύ γέλιο και θέαμα για τους θεατές επιφυλάσσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 11 και 12 Φεβρουαρίου το 58ο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού.

Οι δράσεις του Σαββάτου «Για Party σου» και «Όχι μόνο για Party σου» γίνονται ένα. Αλλάζουν ώρα και μεταφέρονται για το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 8 το βράδυ στον πολυχώρο των Παλαιών Σφαγείων. Οι συγκεκριμένες δράσεις εκτός του καρναβαλικού χαρακτήρα έχουν και κοινωνικό-φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού τα πληρώματα καλούνται να φέρουν αγαθά για τη στήριξη του Θεραπευτικού Παιδαγωγικού Κέντρου «Μέριμνα».

Το κάλεσμα της οργανωτικής ομάδας του 58ου Παιχνιδιού Κρυμμένου Θησαυρού μας βάζει πλήρως στο κλίμα όσων συναρπαστικών θα ξετυλιχτούν το Σαββατόβραδο στα Παλαιά Σφαγεία:

«Αγαπητά μας πληρώματα,

Ήρθε η ώρα να ξεδιπλώσετε τα χάλια σας επί σκηνής.

Τα ΧΑ(λ)ΛΙστεία 2023 είναι γεγονός!

Φτιάξτε τη δική σας persona, περιγράψτε τη σε 58 λέξεις (σύντομο βιογραφικό) και φέρτε τη στα Παλαιά Σφαγεία, το Σάββατο το βράδυ, να καταπλήξει τα πλήθη στο πιο αποδομημένο gala του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού!

Προσοχή! Η persona σας θα διαγωνιστεί σε τρεις δοκιμασίες:

1)ΧΑΛΙ ολόσωμο μαγιό στις 58 αποχρώσεις του κόκκινου - μπλε - κίτρινου και…

πράσινου.

ΒΑΘΜΟΙ: 20

Παπούτσι… ψηλοτάκουνο για να σταθεί στο ύψος της και να αποδώσει χορευτικά το δικό σας χάλι γκάλι (μουσικό χαλί της επιλογής σας έως 45 δευτερόλεπτα στο ρυθμό του Hully Gully).

ΒΑΘΜΟΙ: 20

2)ΧΑΛΙ avant-garde αμφίεση “καρναβαλικής ραπτικής”.

Υπογραμμίστε τα χάλια της ελεύθερα!

ΒΑΘΜΟΙ: 30

Κι επειδή για να κριθείτε δε φτάνει μόνο το εξωτερικό…

3)ΧΑΛΙ Q&A

3 ερωτήσεις για να αναδειχθεί το εσωτερικό της… χάλι

ΒΑΘΜΟΙ: 3 x 10 = 30 (συνολικά)

Αμέσως μετά την απονομή των τίτλων η σκηνή είναι για Party μας…

Κι όποιος αντέξει.

Κι επειδή τα ΧΑ(λ)ΛΙστεία 2023 δεν είναι μόνο για Party σας, για την είσοδό σας στο gala, καλείστε να στηρίξετε το Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο ΜΕΡΙΜΝΑ.

Τα ΧΑ(λ)ΛΙστεία θα ξεκινήσουν στις 20:00. Οι πόρτες για το κοινό θα ανοίξουν στις 19:30.

- Μη φέρετε ποτά, έχουμε μεριμνήσει.

- Να φέρετε όμως μαζί σας ό,τι μπορείτε από τα παρακάτω αγαθά για να στηρίξετε τη “ΜΕΡΙΜΝΑ”: χαρτί κουζίνας-υγείας, γάντια μιας χρήσης, μωρομάντηλα, κρέμες άνθος αραβοσίτου, φρυγανιές, χυμοί, φύλλο κρούστας, μέλι, γάλα εβαπορέ, δημητριακά, ζάχαρη, ντοματοχυμοί, αλεύρι, κέτσαπ, ψωμί τοστ.

ΒΑΘΜΟΙ: 58

Το concept party που θα ακολουθήσει επιμελούνται οι Χρήστος Σωτηρόπουλος και Ανδρέας Μητρέλης, με διαχρονικές ελληνικές επιτυχίες.

Guest critics!

Νεκτάριος Φαρμάκης, Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας

Κώστας Πελετίδης, Δήμαρχος Πατρέων»

Η πλήρης ανακοίνωση και τα διαδικαστικά στο https://www.carnivalpatras.gr/wp-content/uploads/2023/02/PatrasCarnival-58th_k8-QN07-GIA-PARTY-SOU-K-OXI-MONO.pdf

«5-10-15…Φτου και βγαίνω» 

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου και ώρα 12.30μμ το 58ο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού πάει πλατεία Γεωργίου Α΄, στην πλατεία του Πατρινού Καρναβαλιού δίνοντας ραντεβού Κυριακομεσημεριάτικο με κυνηγούς και με θεατές. Η φάση των παιχνιδιών πλατείας με τίτλο «5-10-15…Φτου και βγαίνω» που απαιτούν συνεργασία και ευρηματικότητα και χαρακτηρίζονται από πρωτοτυπία, θα είναι σε πλήρη εξέλιξη προσφέροντας πολύ γέλιο, χρώμα, θέαμα, καρναβαλική διάθεση, δεξιότητες και ό,τι άλλο επιστρατευτεί για την επίτευξη του καρναβαλικού στόχου.