Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη σε εξομολογητικό τόνο παραχώρησε ο Λάκης Λαζόπουλος στο «Mega Καλημέρα».

Ο γνωστός ηθοποιός και σατιρικός συγγραφέας μίλησε στον Θανάση Πάτρα για την τηλεοπτική του αποχή, την απώλεια της συζύγου του αλλά και την «εμμονή» του με τη Μιμή Ντενίση σε σατιρικό επίπεδο.

«Η πανδημία άλλαξε όλον τον κόσμο. Είχαμε ένα κομπιούτερ που είχε δεδομένα και πλέον αυτά δεν υπάρχουν στον σκληρό δίσκο καμίας κοινωνίας. Ο κόσμος ανασυντάσσεται, έχει φοβηθεί, έχει εξαρτηθεί από τους γιατρούς, κυκλοφορεί με μάσκες. Οι μεγάλοι ζουν διαρκώς με τον κίνδυνο του θανάτου» δηλώνει ο Λάκης Λαζόπουλος για την περίοδο του Covid.

Πώς περιγράφει την περίοδο που η εκπομπή του μετακόμισε σε άλλο τηλεοπτικό κανάλι χωρίς την αναμενόμενη επιτυχία;

«Η εποχή άλλαξε αλλά ήξερα ότι κι εγώ δεν ήμουν καθόλου καλά ψυχολογικά. Δεν αντέχω να με δω σήμερα. Βλέπω σκηνές και δεν ήμουν εγώ. Είναι προσωπικός μου ο λόγος. Είναι η στιγμή που περάσαμε με τη γυναίκα μου αυτά που περάσαμε. Η στιγμή που πρέπει να δείξω στη γυναίκα μου ότι είμαι καλά, μπορώ να δουλέψω και αυτό το βλέπει όλος ο κόσμος».

Στη συνέχεια ο Λάκης Λαζόπουλος εξομολογείται: «Αλλά εγώ ξέρω πως είμαι μέσα μου. Δεν μπορείς να κάνεις κανέναν να γελάσει, όταν εσύ πριν βγεις ή στα γυρίσματα πρέπει να μιλήσεις με γιατρούς. Το γέλιο ήταν νευρικό. Είναι η μόνη εκπομπή που βλέπω και κλαίω, γιατί θυμάμαι τι γινόταν τότε».

«Ξέρω ότι τώρα είμαι καλύτερα, πιο δυνατός και μπορώ να αντιμετωπίσω το γέλιο με μεγαλύτερη διάθεση» παραδέχεται ο ηθοποιός.

Τι απαντά για τις σχέσεις του με τη Μιμή Ντενίση και τις φωτογραφίες μαζί της;

«Αυτό σημαίνει ότι αυτό που έχω να πω μπορώ να το πω και μπροστά της και πάντα. Δε σημαίνει ότι δια της χειραψίας αλλάζω εγώ. Αυτούς που σατιρίζω κατά κανόνα τους συμπαθώ. Απ’ την ώρα που ασχολείσαι με έναν άνθρωπο, ό,τι και να σου φέρει – θυμό, χαρά – με έναν τρόπο ασχολείσαι» επισημαίνει ο Λάκης Λαζόπουλος.