Ένα πάρτι ή καλύτερα ένα μουσικό φεστιβάλ, στην καρδιά της Πάτρας ετοιμάζει ο σύλλογος δισκοθετών, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, στην καρδιά μιας πόλης καρναβαλικής, με την ατμόσφαιρα του καρναβαλιού να ζεσταίνεται συνεχώς κάθε μέρα που περνάει.

Το πάρτι αυτό θα είναι non stop, με τη μουσική να μην σταματάει από την αρχή μέχρι το τέλος και με 30 συνολικά dj’s να πιάνουν τα decks και να παίζουν ο καθένας με το δικό του ύφος τα τραγούδια της επιλογής τους.

Στόχος τους θα είναι να παρασύρουν μέσα σε αυτό το μουσικό κλίμα τους πατρινούς και να ξεσηκώσουν τους διερχόμενους, σε ένα πάρτι που όμοιο του δεν θα έχει ξαναγίνει ποτέ και που αναμένεται να μείνει στην ιστορία.

To πάρτι θα κρατήσει εφτά ώρες συνολικά. Οι 30 dj’s  είναι ονόματα που έχουν γράψει ο καθένας την δική του διαδρομή στον χώρο και θεωρούνται από τους καλύτερους στο είδος τους, μέλη του συλλόγου.

Το γεγονός ότι το πάρτι αυτό θα γίνει μία μέρα σαν και αυτή του Αγίου Βαλεντίνου που θα γιορτάζουν οι ερωτευμένοι, είναι ένα παραπάνω κίνητρο για αυτούς για να ξεσηκώσουν την πόλη.

Θυμίζουμε ότι ο σύλλογος δισκοθετών είναι αυτός που έχει αναλάβει τη μουσική και στις καρναβαλικές παρελάσεις, μετά από συμφωνία με τον δήμο.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, στις δύο μεγάλες παρελάσεις του τελευταίου Σαββατοκύριακου θα παίξουν εφτά dj’s, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν μέσα στο επόμενο διάστημα από την ΚΕΔΗΠ και τον Δήμο.


Το πρόγραμμα της βραδιάς έχει ως εξής:
16.30 Panos Dim - Γιωργος Μακρής
17.00 Χρήστος Γεωργακόπουλος - Θοδωρής Γιοβάς
17.30 Βασίλης Μαράκης - Λάμπρος Μακρυγιάννης
18.00 Διονύσης Χρονόπουλος - Βασίλης Παναγόπουλος
18.30 Χρήστος Χριστόπουλος - Ηλίας Ψυχογιός
19.00 Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος - Τάκης Αγγελόπουλος
19.30 Γιάννης Καταπόδης - Ρωμανός Παπανικολάου
20.00 Γιάννης Ευστρατίου - Λούκας Αλέξης
20.30 Τάκης Καρυτινός - Θανάσης Κωστόπουλος
21.00 Ανδρέας Γριντέλας - Δημήτρης Παπανδρέου
21.30 Andy S/Costa Vaya/George Berman
22.00 Παναγιώτης Μουζάκης - Κωνσταντίνος Σαράντης
22.30 Dj Gogos - Παναγιωτης Κολλιόπουλος
23.00 Τάκης Λαϊνάς - Γιώργος Παπαϊωάννου

23.30 Γιώργος Γαμπιέρης - Χρήστος Μιχαλόπουλος

Θυμίζουμε ότι ο Σύλλογος Δισκοθετών Πάτρας ιδρύθηκε το 2021 με τη συμμετοχή 78 DJ της πόλης πλέον αριθμεί 82 μέλη.

Μετά τις πρώτες αρχαιρεσίες (Ιούνιος 2022) συγκροτήθηκε σε σώμα το πρώτο Δ.Σ. αποτελούμενο από τους: Τάκης Νιάρο - Πρόεδρο, Γιώργο Καρρά - Αντιπρόεδρο, Τάκη Αγγελόπουλο - Γραμματέα, Ρωμανό Παπανικολάου - Ταμία, Γιάννη Καταπόδη - Μέλος, Κωνσταντίνο Ηλιόπουλο - Μέλος, Γεώργιο Στυλιανό - Μέλος.