Για τον ρόλο της ως μητέρα, τα παιδικά της χρόνια αλλά και τις προτεραιότητες που έβαζε στη ζωή της μίλησε η Ταμίλα Κουλίεβα.

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και μοιράστηκε διάφορες πτυχές του εαυτού της.

«Η αναγνωσιμότητα ήρθε πολύ απότομα και γρήγορα όταν πρωταγωνίστησα στη σειρά ”Η ζωή που δεν έζησα”. Στην αρχή της πορείας μου προτεραιότητα είχε το επάγγελμα, αλλά δεν θέλω να πιστεύω ότι αμέλησα την προσωπική μου ζωή και το παιδί μου. Δεν μου αρέσει να κάνω απολογισμούς στη ζωή μου. Όλοι κάνουμε λάθη γιατί κανένας δεν γεννιέται επαγγελματίας γονιός» παραδέχεται η Ταμίλα Κουλίεβα.

«Τα παιδικά μου χρόνια ήταν ευτυχισμένα, ανέμελα και με πολλή αγάπη. Την τρέλα της νιότης την βίωσα μετά τα 30 μου, γιατί ως έφηβη ήμουν πολύ σοβαρή. Είχα ανασφάλειες με την εμφάνιση μου, αλλά σε βάθος χρόνου έκανα δουλειά με τον εαυτό μου» εξομολογείται στη συνέχεια η ηθοποιός.

Όσον αφορά τον ρόλο της στη σειρά «Παγιδευμένοι» του Ant1, η Ταμίλα Κουλίεβα σημειώνει: «Λαμβάνω πολλά μηνύματα από τις γυναίκες που αναγνωρίζουν τον εαυτό τους μέσα από την ηρωίδα που υποδύομαι».