Η Μαρίνα Λαμπροπούλου, μιλώντας στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα», αναφέρθηκε στην περίοδο του «3,2,1 ΑΝΤ1», αλλά και στη συνεργασία που είχε με τον Γιώργο Κιμούλη.

«Στην εκπομπή «3,2,1 ΑΝΤ1″ υπήρχαν πολλές ίντριγκες και γι’ αυτό τον λόγο διέκοψαν την εκπομπή απότομα τον δεύτερο χρόνο. Μιλάω μόνο με την Άννα Μαρία Λογοθέτη, που και που γράφουμε κανένα μήνυμα. Με την Κωνσταντίνα Στεφανοπούλου καμία σχέση, δεν μιλάμε ποτέ. Ούτε τότε μιλούσαμε. Δεν μου μιλούσε παιδί μου, δεν ξέρω γιατί», εκμυστηρεύτηκε η Μαρίνα Λαμπροπούλου,

«Ο Γιώργος Κιμούλης ήταν δύσκολη συνεργασία. Ήταν πολύ έντονος, όχι σε αυτά που λένε, γενικότερα στον τρόπο του. Τον εκθειάζω ως ηθοποιό, αλλά μέχρι εκεί. Ήταν πάρα πολλές μέρες που κάναμε πρόβα και κάποια στιγμή τολμώ εγώ, εκεί που περιμέναμε από το πρωί μέχρι το βράδυ να έρθει η σειρά μας, να ρωτήσω «εμάς θα μας χρειαστείτε άλλο;», στις 11 τη νύχτα. Τα εξ αμάξης. Αφού σταμάτησε την πρόβα λέει «πού είναι η μικρή». Λέω «δεν με λένε μικρή, με λένε Μαρίνα Λαμπροπούλου και απαιτώ να μου ζητήσετε συγγνώμη μπροστά στον θίασο». Και μου ζήτησε συγγνώμη», αποκάλυψε η Μαρίνα Λαμπροπούλου.