Η Coffee Island και η Λουξ προχώρησαν σε δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού στο Ενιαίο Επαγγελματικό Ειδικό Γυμνάσιο – Λύκειο στην Πάτρα στο πλαίσιο της πανελλαδικής δράσης ΕΚΕ της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, της οποίας αποτελούν υπερήφανα Μέλη.

Με τελικούς αποδέκτες τους μαθητές του Σχολείου, οι δυο εταιρίες «ένωσαν δυνάμεις» και προσέφεραν τεχνολογικό εξοπλισμό εφοδιάζοντας το σχολείο με νέα σύγχρονα πολυμέσα συνεισφέροντας ταυτόχρονα στο έργο των εκπαιδευτικών και στη βελτίωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Η παράδοση του εξοπλισμού στο Ενιαίο Επαγγελματικό Ειδικό Γυμνάσιο – Λύκειο Πάτρας έγινε στο πλαίσιο της κοπής της πρωτοχρονιάτικής πίτας του Σχολείου, στην οποία παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Λουξ και της Coffee Island.

Εκπαιδευτικό προσωπικό και μαθητές «αγκάλιασαν» την κίνηση των δυο εταιριών-Μελών της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, οι οποίες συνεισφέρουν δυναμικά στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών της τοπικής Κοινότητας αλλά και πανελλαδικά.

Λίγα λόγια για τη Λουξ

Η Λουξ, η μεγαλύτερη 100% ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών έχει  περισσότερα από 70 χρόνια παρουσίας στην αγορά, αποτελεί ιδρυτικό Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και ξεχωρίζει για τις αυθεντικές συνταγές, την υψηλή ποιότητα και τη χαρακτηριστική γεύση των προϊόντων λουξ, ακολουθώντας μια σταθερά ανοδική πορεία. Με διακρίσεις σε αξιόλογες διοργανώσεις, όπως στα Βραβεία Καινοτομία και Δημιουργική Επιχειρηματικότητα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών,  Corporate Superbrand Greece, European Business Awards, HealthyDiet Awards, Ελληνική Αξία του ΣΒΕ, στη διοργάνωση του ΕΒΕΑ ως «Επιχείρηση και Παράδοση», RetailBusiness Awards, Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας κλπ., έχει καταξιωθεί στην προτίμηση των καταναλωτών, με ισχυρή παρουσία στα ράφια εντός και εκτός συνόρων. Επιπλέον, η νέα γενιά αναψυκτικών λουξ plus‘nlight και λουξ Tea, εισάγει μια νέα κατηγορία στα light αναψυκτικά και αποτελεί καινοτομία σε διεθνές επίπεδο.