Η Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας του Δήμου Πατρέων, Βίβιαν Σαμούρη, παραβρέθηκε εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο περιοδικό «Πατρινόραμα», για την παρουσίαση του βιβλίου του Μάκη Δελαπόρτα: «Τα backstage του ελληνικού σινεμά», στο κινηματοθέατρο «Πάνθεον».

Η κα Σαμούρη στον χαιρετισμό της ανέφερε τα εξής: «Σας μεταφέρω τους χαιρετισμούς και τις εγκάρδιες ευχές του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη, για καλή επιτυχία.

Συγχαίρουμε το Πανελλαδικής εμβέλειας  περιοδικό «Πατρινόρανα» που με εφαλτήριο την Πάτρα, καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες να προάγει τον πολιτισμό.

Επίσης ευχόμαστε στον Μάκη Δελαπόρτα να είναι καλοτάξιδο το βιβλίο του «Τα Backstage του ελληνικού σινεμά», αποτέλεσμα μιας κοπιαστικής και μακρόχρονης προσπάθειας να συλλέξει αθέατες πλευρές και όσα συνέβαιναν στα παρασκήνια του Ελληνικού κινηματογράφου και τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας μέσα από το βιβλίο αυτό.

Θέλουμε, με την ευκαιρία της παρουσίας του Προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρο Μπιμπίλα, να ευχηθούμε καλή δύναμη στον αγώνα των καλλιτεχνών. Η Δημοτική μας Αρχή είναι στο πλευρό των ανθρώπων της Τέχνης και του Πολιτισμού που βρίσκονται στα όρια της επιβίωσης. Είμαστε μαζί σας στον αγώνα της διασφάλισης των κεκτημένων -αποτέλεσμα μακροχρόνιου κόπου και μόχθου-  που αυτή τη στιγμή διακυβεύονται και κινδυνεύουν να γίνουν εκ νέου ζητούμενα. Κεκτημένα χρόνων χάνονται μέρα με τη μέρα για τους καλλιτέχνες μας κι εκεί που σταματάει η λογική έρχονται στο νου μας σοφά λόγια ενός μεγάλου της Τέχνης του δικού μας Θάνου Μικρούτσικου: «Στην εποχή της κρίσης, η μεγάλη τέχνη, εκτός από τα άλλα χαρακτηριστικά της, έχει τη δυνατότητα να εμψυχώνει. Η Τέχνη είναι το χνάρι του ανθρώπου στη γη».

Καλή επιτυχία και πάλι»!