Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, σε περιοχή της Αμφιλοχίας, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης  Ασφαλείας Αγρινίου, τρεις αλλοδαποί, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη χώρα.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης  Ασφαλείας Αγρινίου, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε κάνναβη, συνολικού βάρους πέντε γραμμαρίων, καθώς και δύο μεταλλικοί τρίφτες με υπολείμματα της ναρκωτικής ουσίας.

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Αιτωλικό και στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς της ΟΕΠΤΑ του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου, δύο άτομα διότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ του Τμήματος  Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε κάνναβη, συνολικού βάρους (3,6) γραμμαρίων, καθώς και ένας μεταλλικός τρίφτης.