Ευχάριστα τα νέα για την σκυλίτσα με τα εφτά κουτάβια που την είχαν εγκαταλείψει σε περιοχή του Μιντιλογλίου.

Τα κουτάβια βρίσκονταν μέσα σε ένα χαρτόκουτο που είχε λιώσει από την βροχή, ενώ η σκυλίτσα είχε αγριέψει και ήταν δύσκολο να την πλησιάσει κανείς. Εντέλει οι άνθρωποι του δημοτικού καταφυγίου, ο Γιώργος Κατσιμίγας, ο Ανδρέας Γκότσης και ο Δημήτρης Χαρίτιος κατόρθωσαν και περιόρισαν μετά από ώρες την μητέρα – σκυλίτσα και την μετέφεραν στον χώρο που ήδη φιλοξενούνται τα κουτάβια της.

Πρόκειται για μια γυναίκα της περιοχής που προσφέρθηκε να τα φιλοξενήσει για αυτές τις μέρες αφού στο Δρέπανο ήταν αδύνατον να γίνει κάτι τέτοιο αφού τα κουταβάκια είναι μικρά για να εμβολιαστούν.

Ο δήμος θα αποπαρασιτώσει και θα τα εμβολιάσει όλα, ενώ οι εθελοντές που ασχολούνται με τις υιοθεσίες θα βοηθήσουν να προωθηθούν τα ζώα. «Ευχαριστούμε την υπέροχη φιλόξενη κυρία. Πρέπει να την ξαλαφρώσουμε όσο πιο σύντομα γίνεται. George Katsimigas δε βρίσκω λόγια, είστε φοβεροί!!! Πολύτιμοι για όλο αυτό το δύσκολο έργο!!

Αυτά είναι τα διαμάντια του καταφυγίου και περισυλλογής του Δήμου Πατρέων που δε μοιάζουν με κανένα. Αν υπήρχε επαρκές προσωπικό και οργάνωση θα έκαναν θαύματα. Θα μπορούσαμε να γράψουμε εγχειρίδιο. Και θα μας το ζητούσαν όλοι» αναφέρει σε σχετική της ανάρτηση η σύμβουλος του δημάρχου για τα θέματα των αδέσποτων ζώων,  Αλεξάνδρα Δημοπούλου.


(Οι φωτογραφίες είναι της Αλεξάνδρα Δημοπούλου).