Πάνω από 5.000 άτομα πέρασαν από το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων το περασμένο Σαββατοκύριακο, παρά τις κακές καιρικές συνθήκες.

Σύμφωνα με τους ιθύνοντες του Χιονοδρομικού οι δύο πρώτες εβδομάδες από την στιγμή που ξεκίνησαν να λειτουργούν οι πίστες του κέντρου, έχουν πάει αρκετά καλά και η επισκεψιμότητα είναι αυξημένη.

Το θετικό μάλιστα δεν είναι μόνο ότι το Χιονοδρομικό έχει «βουλιάξει» από τον κόσμο σε αυτά τα δύο πρώτα Σαββατοκύριακα, αλλά και το ότι η επισκεψιμότητα είναι μεγάλη και τις καθημερινές.

Το επίσης ενδιαφέρον είναι ότι η αυξημένη προσέλευση στο Χιονοδρομικό έχει δώσει όπως αναμενόταν και μία δυναμική πνοή στην αγορά της πόλης, με τα καφέ και τα εστιατόρια να έχουν αρκετό κόσμο, ενώ και στα ξενοδοχεία οι κρατήσεις έχουν πάει αρκετά καλά το τελευταίο διάστημα.

Η προσέλευση του κόσμου έτσι από τη στιγμή που άνοιξαν οι πίστες αφήνουν θετικούς οιωνούς για τη συνέχεια της χειμερινής σεζόν, μιας σεζόν που μπορεί να άργησε ουσιαστικά να ξεκινήσει, αλλά κανείς δεν ξέρει μέχρι πότε θα διαρκέσει.  

Σίγουρα η χρονιά δεν θα είναι τόσο καλή όσο ήταν η περσινή, αλλά από την άλλη σε καμία περίπτωση, δεν θα είναι χαμένη, ούτε για την τοπική αγορά των Καλαβρύτων, ούτε και για το Χιονοδρομικό.

Τέλος, το Χιονοδρομικό Κέντρο, ετοιμάζει και διάφορα events και πάρτι με dj’s, με φόντο την καρναβαλική περίοδο, πιστεύοντας ότι αρκετός κόσμος θα επιλέξει να καρναβαλιστεί στις πλαγιές του Χελμού, συνδυάζοντας το καρναβάλι με τα αγαπημένα του χειμερινά σπορ.