Ακαδημία των Σπορ – Πήγασος Κυψέλης = 32-22 (ημ.18-12)

Διαιτήτευσαν οι: Αβράμης – Χρόνης.

Τα πέναλτι: 4/3-6/6. Τα δίλεπτα: 3-5.

Ο αγώνας καθυστέρησε να αρχίσει από την προγραμματισμένη ώρα έναρξής του (6.00μ.μ.) και άρχισε στις 7.10μ.μ λόγω των αγώνων του Πανελληνίου πρωταθλήματος πυγμαχίας εφήβων-νεανίδων, νέων ανδρών-γυναικών και δεν τελείωσε, αφού η φιλοξενούμενη ομάδα του Πήγασου Κυψέλης αποχώρησε λίγα λεπτά πριν τελειώσει η αναμέτρηση και το σκορ ήταν 32-22 υπέρ της Πατρινής ομάδας.

Πλέον την τύχη του αγώνα θα κρίνει ο αθλητικός δικαστής.

Οι συνθέσεις των ομάδων ήταν:

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ (Γ. Παπαγιαννόπουλος): Παντός 3, Σαρικάς 2, Χ. Παπαγιαννόπουλος 9, Γεωργίου 5, Αγγελακόπουλος, Γιαννακούρας 1, Θεοδωρογλάκης, Καλούδης 1, Σμυρνιώτης, Γιαννόπουλος, Α. Παπαγιαννόπουλος 1, Μπεκιάρης, Ευθυμίου 1, Παπαχαρτοφύλης 1, Μπιλάλης 2, Κολλύρης 6.

ΠΉΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ (Χ. Σκλαβούνος): Ρηγόπουλος, Ε. Σκληρός, Βασιλείου 4, Νεοχωρίτης, Κωνσταντινίδης, Σαρδής, Σκανδάλης, Σαίτης, Νικολάου 6, Β. Σκληρός 6, Βασάλος, Παπαγιαννόπουλος 5, Ανδρέου.

Το Δ.Σ. της Ακαδημίας των Σπορ για τον επίσημο αγώνα της με τον Πήγασο Κυψέλης για Α2 εθνικής κατηγορία ανδρών δηλώνει:

"Ο αγώνας επίσημα τόσο από το πρόγραμμα της ομοσπονδίας όσο και από την άδεια αγώνος που είχε εκδώσει η περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και απο το παραχωρητήριο αγώνων του ΠΕΑΚ Πάτρας προς τον σύλλογό μας, είχε οριστεί κανονικά με ότι ορίζει η αθλητική νομοθεσία, για την Κυριακή στις 6:00μ.μ.

Δεν ήταν δικιά μας ευθύνη ο αγώνας που ξεκίνησε στις 7:10μ.μ.

Αν και δεν είναι δικιά μας δουλειά να ζητήσουμε συγνώμη από τη φιλοξενούμενη ομάδα, παρόλα αυτά στο μερίδιο που μας αναλογεί το πράττουμε και δημόσια σεβόμενοι την προσπάθεια όλων.

Ενστερνιζόμαστε την αγωνία των φιλοξενούμενων να γυρίσουν στην Αθήνα λόγω της κακοκαιρίας, αυτό όμως δεν έχει να κάνει σε τίποτα με το αγωνιστικό κομμάτι, διότι δεν κάνει καλό στο άθλημα μας και στην προσπάθεια του συλλόγου μας για την ανάπτυξη της χειροσφαίρισης στην Πάτρα. Επιζητούμε την ανάπτυξη και δια μέσου των επίσημων αγώνων της Α2 εθνικής κατηγορίας για αυτό και στον χθεσινό μας παιχνίδι χρησιμοποιήσαμε κατά κόρον μικρούς σε ηλικία αθλητές για να αποκτήσουν τις οπωσδήποτε εμπειρίες από έναν επίσημο αγώνα.

Από πλευρά μας βοηθήσαμε με τις αθλήτριες και τα μέλη μας να καθαρίσουμε όσο πιο γρήγορα γινόταν το γήπεδο ( είχε Πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας εφήβων-νεανίδων, νέων ανδρών-γυναικών) για να διεξαχθεί ο αγώνας.

Πριν τον αγώνα παρουσία των φιλοξενούμενων, των κριτών και διαιτητών κάναμε τις οποιεσδήποτε απαραίτητες ενέργειες με την Δ.Ε.Π. και την Κ.Ε.Δ./Ο.Χ.Ε. για την εξεύρεση λύσης της διεξαγωγής του αγώνα".