Την Ιλένια Ουίλιαμς συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα. Η γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια ρωτήθηκε για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και την πιθανή επικοινωνία που είχε μαζί του αμέσως μετά την αποχώρησή του από το Survivor.

«Αυτό τώρα από πού προκύπτει; Ο Κώστας είναι πάρα πολύ κοντά μου τα τελευταία δύο χρόνια σχεδόν. Με στήριξε και με τον θάνατο του πατέρα μου. Αυτό» απάντησε η Ιλένια Ουίλιαμς στη Φαίη Φώτου και πρόσθεσε: «Θα σου πω ότι είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ ήρεμη».

«Και να είχα σχέση με οποιονδήποτε, δεν θα σου το ‘λεγα. Δεν θέλω να απασχολήσω με τα προσωπικά μου. Έχει γίνει στο παρελθόν και δεν θέλω να ξαναγίνει» τόνισε η Ιλένια Ουίλιαμς, ενώ αρνήθηκε οποιαδήποτε επικοινωνία με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο μετά την αποχώρησή του από το reality επιβίωσης.

Στο τελευταίο μέρος των δηλώσεών της, η Ιλένια Ουίλιαμς απέφυγε να σχολιάσει οτιδήποτε γύρω από τη συμμετοχή του Κώστα Αναγνωστόπουλου στο Survivor. «Θα ρωτήσετε τον Κώστα όταν θα έρθει, όχι εμένα» σημείωσε η τραγουδίστρια. «Δεν έχω να πω τίποτα για αυτό», κατέληξε.