Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Ευάννα Ζουμπούρογλου έδωσε η Ναταλία Δραγούμη. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή.

«Φέτος δεν ήθελα να δουλεύω όλη μέρα γιατί ο γιος μου δίνει πανελλήνιες. Φυσικά και μου έχει λείψει η τηλεόραση. Το καλοκαίρι είχα περιοδεία και δεν έκανα συζητήσεις για να είμαι σε κάποια σειρά. Η παρουσίαση δεν έχει κλείσει για μένα. Έκανα κάποιες συζητήσεις, ωστόσο, δεν κατέληξαν κάπου. Νιώθω ευγνώμων που έκανα τη μουσική εκπομπή στην ΕΡΤ, ήρθαμε πιο κοντά με τον πατέρα μου που έχασα πρόσφατα.

Ήξερα ότι ο πατέρας μου είναι σπουδαίος, αλλά πάντα οι καλεσμένοι της εκπομπής μού το υπενθύμιζαν. Μικρή, μου έλεγαν ότι αγαπούν τον πατέρα μου, τώρα όταν μου λένε, βουρκώνω. Η απώλεια του πατέρα μου είναι μια τεράστια πληγή και είναι πολύ δύσκολο για μένα. Ήμουν δίπλα του στις τελευταίες του στιγμές», είπε η Ναταλία Δραγούμη.

Για την… αφηρημάδα της, η Ναταλία Δραγούμη είπε: «Είμαι πολύ αφηρημένη. Έχω ξεχάσει 1,5 ώρα ανοικτό το γκάζι στο σπίτι. Έχω καθίσει στη θέση του συνοδηγού, ενώ οδηγούσα εγώ. Είχα ξεχάσει ότι πρέπει να πάω σε εκπομπή. Με πήρε τηλέφωνο ο ταξιτζής κι εγώ ήμουν με τις πιτζάμες».