Γέμισε με χρώματα, καρναβαλικές δημιουργίες και εντυπωσιακά πορτρέτα που μπήκαν σε κορνίζα ο πεζόδρομος της Ρήγα Φεραίου το πρωί της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου στην πρώτη φετινή φάση με θεάματα του 58ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού. Πραγματικά συνέβησαν «Μεγάλες Στιγμές» και το κέφι και οι ευφάνταστες μεταμφιέσεις χτύπησαν κόκκινο. Παρότι η βουτιά του φυσικού θερμομέτρου ήταν θεαματική, το καρναβαλικό θερμόμετρο ακολουθούσε την ανιούσα όπως και το δαιμόνιο καλλιτεχνικό κριτήριο των πληρωμάτων που επιδόθηκαν σε εικαστικές και σατιρικές δημιουργίες σπάνιας έμπνευσης και φαντασίας.

«Boostάρουμε τον χρόνο» ήταν το θέμα που έπρεπε να αποτυπώσουν τα πληρώματα σ’ ένα μέλος τους, χρησιμοποιώντας σαν “καμβά” το μπούστο και το κεφάλι, βάζοντας τη δική τους καρναβαλική πινελιά. Είχαν μιάμιση ώρα στη διάθεσή τους και αμέσως μετά πόζαραν στη μεγάλη κορνίζα που είχε τοποθετηθεί στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου για να φωτογραφηθούν και να βαθμολογηθούν από την Κριτική Επιτροπή του Πατρινού Καρναβαλιού 2023.

Η φαντασία και η ευρυματικότητα περίσσευε στους δημιουργούς και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εξαιρετικό!

Την εκδήλωση παρουσίασε με τη γνωστή εξωστρεφή παρουσία της η Κατερίνα Τσουκαλά.

Μέγιστη βαθμολογία: 60 βαθμοί

Face Painting: 20 βαθμοί

Κατασκευή στο κεφάλι: 20 βαθμοί

  • Πρώτος Νικητής Κριτικής Επιτροπής: 20 βαθμοί
  • Δεύτερος νικητής Κριτικής Επιτροπής: 15 βαθμοί
  • Τρίτος νικητής Κριτικής Επιτροπής: 10 βαθμοί

Το επόμενο «ζωντανό» ραντεβού του 58ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού δίνεται «Για Party σας» το επόμενο Σάββατο το βράδυ!