Μεγάλη είναι φέτος η συμμετοχή των καρναβαλικών πληρωμάτων στον Κρυμμένο Θησαυρό και στις δράσεις που έχουν ανακοινωθεί από την ΚΕΔΗΠ και τον Καρναβαλικό Οργανισμό.

Φέτος παρόλο που το μέτωπο της ΚΕΔΗΠ και του Δήμου με τα ιστορικά πληρώματα του Κρυμμένου Θησαυρού δεν έχει καταλαγιάσει, οι καρναβαλιστές δεν πρόκειται αυτή τη φορά να διοργανώσουν το δικό τους παιχνίδι.

Ωστόσο, ένα μεγάλο μέρος των πληρωμάτων συμμετέχει φέτος στον Κρυμμένο Θησαυρό και στα παιχνίδια του, κρίνοντας τουλάχιστον από τις δηλώσεις συμμετοχής. 

Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι 182, κάτι που σημαίνει ότι 12 πληρώματα δεν θα πάρουν μέρος στις φετινές παρελάσεις αφού ο αριθμός που έχουν δηλωθεί για αυτές είναι 170, όμως θα συμμετάσχουν στα παιχνίδια του Κρυμμένου Θησαυρού.  

Υπάρχει έτσι μεγάλη διάθεση από τους καρναβαλιστές και τα πληρώματα  και για το παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού, εκτός των παρελάσεων και γενικότερα των καρναβαλικών εκδηλώσεων που είναι να γίνουν, μέχρι το τελευταίο Σαββατοκύριακο. 

Τα πρόγραμμα του Κρυμμένου Θησαυρού περιλαμβάνει αρκετές δράσεις που έχουν να κάνουν με ζωγραφική, με σκετσάκια, με κουίζ και παιχνίδια, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η ΚΕΔΗΠ ετοιμάζει κάτι καλό για το πάρτι των πληρωμάτων του Κρυμμένου Θησαυρού.

(Η φωτογραφία του εξωφύλλου είναι από την δράση που έγινε στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, την Κυριακή).