Απρόοπτα έκρυβε ο επ’ αυτοφώρω εντοπισμός των κακοποιών που διέρρηξαν μια επιχείρηση σε περιοχή της Σκύδρας από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πέλλας, καθώς οι δράστες δεν δίστασαν να τους απειλήσουν με ένα μεταλλικό κόφτη προσπαθώντας να αποφύγουν τη σύλληψη!

Οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν για την διάρρηξη το βράδυ της Πέμπτης, έπιασαν στα πράσα έναν 37χρονο που, μαζί με τρεις συνεργούς του, που είχε αρπάξει από την επιχείρηση μεταλλικά αντικείμενα αξίας 1.500 ευρώ. Ωστόσο, οι άλλοι δυο ηλικίας 22 και 32 χρόνων απώθησαν βίαια έναν αστυνομικό τον οποίο απείλησαν με τον κόφτη και διέφυγαν με όχημα που οδηγούσε ένας 51χρονος, όπως αναφέρει το protothema.

Ωστόσο, τα στοιχεία τους είναι γνωστά στις αρχές και αναζητούνται. Ο 37χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πέλλας κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής από κοινού και αντίσταση, ενώ τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους και στον χώρο της συμπλοκής βρέθηκε ο μεταλλικός κόφτης μήκους 90 εκατοστών, ο οποίος κατασχέθηκε ως πειστήριο.