Δηλώσεις στην κάμερα του Open Weekend έκανε ο Αλέξης Παππάς.

Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor, το αιχμηρό post που έκανε μέσα στην εβδομάδα για τον Νίκο Μπάρτζη, ενώ αναφέρθηκε και στο περιστατικό με τον Τζέιμς Καφετζή στον κύκλο του 2021, όπου τον είχε κατηγορήσει για ξυλοδαρμό ενός σεκιούριτι.

«Δεν ανέβασα κανένα αιχμηρό post για τον Νίκο Μπάρτζη. Ήταν η άποψή μου σχετικά με αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν, γιατί μου φάνηκε λίγο υπερβολικό. Ήθελα απλώς να θυμίσω ότι και ο φίλος του (σ.σ Τζέιμς) ανέφερε ανοιχτά on air ότι έκλεβαν μαζί» δηλώνει ο Αλέξης Παππάς.

«Ήταν λίγο αλαζονική η συμπεριφορά του Νίκου να σηκωθεί και να φύγει από το Συμβούλιο, να τον ακολουθήσουν και οι άλλοι παίκτες μαζί. Μου φάνηκε πολύ υπερβολικό όλο αυτό. Θυμάμαι μάλιστα ότι τα παιδιά αυτά πετούσαν βολές ότι δεν ήμουν ηθικά σωστός, ότι είχα τραμπουκήσει τον σεκιουριτά χωρίς να υπάρχει πουθενά καταγεγραμμένο κάτι τέτοιο» σημειώνει το γνωστό μοντέλο.

Πώς σχολιάζει το περιστατικό με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και το κινητό, που στάθηκε η αφορμή για να αποβληθεί από το Survivor μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα;

«Εμείς το μόνο που είδαμε είναι την Ασημίνα να ωρύεται ότι δεν το έκανε. Μέχρι εκεί. Μπορεί και να ‘χει κι άλλος παίκτης κινητό μέσα στο παιχνίδι. Θα το δούμε» απαντά ο Αλέξης Παππάς.

Τέλος, ο Αλέξης Παππάς τονίζει ότι δεν είναι σε θέση να ξέρει εάν το ειδύλλιο ανάμεσα στην Καρολίνα και τον Μάριο Πρίαμο ήταν πραγματικό ή κατασκεύασμα, ενώ αποκαλύπτει πως βρέθηκε σε συζητήσεις για να συμμετάσχει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, όμως δεν ευοδώθηκε η συνεργασία.