Πάνω από 35.000 κόσμο περιμένουν στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαϊας για τις ημέρες του Πατρινού Καρναβαλιού, με τις κρατήσεις για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες της κορύφωσης της μεγάλης γιορτής της Πάτρας να γίνονται ολοένα και περισσότερες.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό που έχει γίνει από την διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ για την εξυπηρέτηση του κόσμου η εταιρεία θα αυξήσει τα δρομολόγια της από την τελευταία εβδομάδα και μετά.

Η κορύφωση των δρομολογίων προς την Πάτρα θα γίνει την Πέμπτη και την Παρασκευή. Πιο συγκεκριμένα την Πέμπτη θα πραγματοποιηθούν κοντά στα 70 δρομολόγια και την Παρασκευή ο αριθμός αυτός σχεδόν θα διπλασιαστεί και θα φτάσει τα 150.

Από εκεί και πέρα ανάλογα με τη ζήτηση και τις κρατήσεις θα εξαρτηθεί και η πυκνότητα των δρομολογίων που όσον αφορά την Αθήνα μπορεί να φτάσει έως και κάθε τρία λεπτά την τελευταία μέρα πριν από το Σαββατοκύριακο.

Από τη μία άκρη στην άλλη

Τα περισσότερα δρομολόγια θα έρχονται από τα ΚΤΕΛ της Αττικής, ωστόσο, θα γίνουν εξίσου πολλά δρομολόγια από την Θεσσαλονίκη, αλλά και από διάφορες πόλεις της Βόρειας  και της Κεντρικής Ελλάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες  οι κρατήσεις προέρχονται από πόλεις όπως η Δράμα, οι Σέρρες, τα Γρεβενά, τα Τρίκαλα, τα Γιάννινα, ο Βόλος, αλλά και από πόλεις της Πελοποννήσου, όπως η Καλαμάτα, το Ναύπλιο, η Τρίπολη, ο Πύργος και η Σπάρτη.

Σε γενικές γραμμές ο κόσμος που θα έρθει μέσω των λεωφορείων του Υπεραστικού ΚΤΕΛ θα είναι όλα τα μέρη της Ελλάδας, με το Πατρινό Καρναβάλι να ενώνει την μία άκρη της Ελλάδας, με την άλλη και την καρδιά της χώρας να χτυπάει για αυτές τις μέρες στην αχαϊκή πρωτεύουσα.