Εθελοντική Αιμοδοσία στη μνήμη του Έφεδρου Λοχία Πεζοναύτη Φώτη Ανδρικόπουλου θα λάβει χώρα μεθαύριο Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 και ώρες 09:30 - 13:30 στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Μαυρομανδήλας Πετρωτού Πατρών (όπισθεν εγκαταστάσεων Οινοποιίας Achaia Clauss).

Ο Έφεδρος Λοχίας Πεζοναύτης Φώτης Ανδρικόπουλος, ετών 19, έχασε την ζωή του στο καθήκον, υπηρετώντας την Πατρίδα στις 7 Οκτωβρίου 2014 στα Γλαφυρά Μαγνησίας όντας σε διατεταγμένη υπηρεσία, όταν κατά τη διάρκεια στρατιωτικής άσκησης του 505 Τάγματος Πεζοναυτών της 32 ΤΑΞΠΝ Βόλου, διερράγη σωλήνας όλμου, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση.

Η Αιμοδοσία διοργανώνεται, όπως κάθε χρόνο, από κοινού με το Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας Πατρών και την οικογένειά μας. Όποιος επιθυμεί να αιμοδοτήσει στην μνήμη του παιδιού μας που έφυγε τόσο άδικα αλλά δεν μπορεί να μεταβεί στον ναό του Αγίου Αθανασίου, έχει την δυνατότητα να προσφέρει εθελοντικά το αίμα του και στο τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου “Άγιος Ανδρέας”.

Με δεδομένο ότι οι ανάγκες σε αίμα την περίοδο αυτή είναι περισσότερες και υπάρχει έλλειψη όπως ενημερώνουν οι υπεύθυνοι της Αιμοδοσίας, αλλάξαμε τη χρονική στιγμή αυτής αντί για το Μάιο που γινόταν τα προηγούμενα έτη.

Πέντε λεπτά από το χρόνο μας είναι αρκετά για να βοηθήσουν τον συνάνθρωπό μας που το έχει ανάγκη.

Ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων.

Οικογένεια Κωνσταντίνου Ανδρικόπουλου