Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε η Πηνελόπη Πιτσούλη. Η ηθοποιός μίλησε για τους «Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη», τονίζοντας πως δεν πέρασε καλά.

«Στο “Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη” όλοι είμαστε μία οικογένεια. Μπορεί με την Κατερίνα Ζαρίφη στη σειρά να είμαστε νύφη και πεθερά, άλλα στα διαλείμματα είμαστε η Πηνελόπη και η Κατερίνα που η μία λατρεύει την άλλη. Η Κατερίνα είναι πολύ κάλο παιδί. Δεν έχω πρόβλημα με τα νέα παιδιά όπως έχουν άλλοι. Έχω 2 παιδιά και 5 εγγόνια. Δεν θα μου άρεσε να μην φέρονται ωραία στα εγγόνια μου. Έχω δει να τα βάζουν με τα νέα παιδιά να λένε “βγάλε της την ατάκα”. Η πεθερά μου ήταν ένας απεσταλμένος άγγελος επί της γης. Και εγώ έτσι είμαι με την πεθερά μου, μπορείς να ρωτήσεις τη νύφη μου», ανέφερε αρχικά η Πηνελόπη Πιτσούλη.

Για τη συνεργασία της με τον Μιχάλη Ρέππα και τον ρόλο που κλήθηκε να ενσαρκώσει, η Πηνελόπη Πιτσούλη είπε: «Όταν για πρώτη φορά ο Μιχάλης Ρέππας με πήρε για το Safe sex δέχθηκα την πρόταση με χαρά. Όταν πήρα τον ρόλο στα χέρια μου είπα “δεν μπορεί, είναι μία… της Αθήνας”. Ξαναπήρα τηλέφωνο τον Μιχάλη Ρέππα και μου είπε “ναι την πόρνη θα κάνεις. Δεν θέλω μία πόρνη εκ προοιμίου, θέλω μία που να την κάνει. Δεν θέλω κάνω ίδια πράγματα στο θέατρο και στην τηλεόραση».

Για τον σύζυγό της, η Πηνελόπη Πιτσούλη είπε: «Με τον άντρα μου κλείσαμε 57 χρονιά κοινής πορείας. Δεν υπάρχει μυστικό επιτυχίας σε μία σχέση. Το μυστικό είναι να είστε φίλοι, να τα λέτε όλα και να υπάρχει σεβασμός. Αν υπέκυπτα ποτέ σε κάποιο φλερτ θα το έλεγα στον Γιώργο. Δεν βάζω για τον Γιώργο το χέρι μου στη φωτιά. Όποια γυναίκα λέει “ο δικός μου άντρας ποτέ”, υπάρχει περίπτωση να υπάρχει μία γκομενίτσα από πίσω και να λέει ”την ηλίθια”. Ο Γιώργος είναι ο καλύτερος πατέρας και σύζυγος άλλα ο άνθρωπος είναι μονάδα και κάνει ότι γουστάρει».

Η Πηνελόπη Πιτσούλη περιέγραψε μία όχι και τόσο ευχάριστη εμπειρία που βίωσε: «Είχα την ευτυχία να μην γνωρίσω κακούς ανθρώπους στο θέατρο. Έχω ακούσει βέβαια πολλά. Δεν το λέω κακία, το λέω μιζέρια και δεν το συγχωρώ στους ταλαντούχους ανθρώπους. Γνώρισα μία κακιά κυρία, άλλα δεν θα την πω. Και τι δεν έκανε η συγκεκριμένη κυρία και έκανα πως δεν καταλάβαινα. Όταν με κάλεσαν για τρία επεισόδια σε μία σειρά και ρώτησα για τη συμπεθέρα, μου είπαν ότι θα είναι αυτή. Απάντησα πως δεν παίζω μαζί της. Με ρώτησαν «μα γιατί; εκείνη έκανε τέτοια χαρά;”, και απάντησα: “ναι για να με βασανίζει”».

Για την συμμετοχή της στη σειρά «Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη», η Πηνελόπη Πιτσούλη σχολίασε: «Υπήρχε πολλή ίντριγκα και παρασκήνιο στους «Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη». Το καταλάβαινα άλλα δεν ρώταγα, γιατί δεν υπήρχε κανένας να εμπιστευτώ. Δεν πέρασα πολύ καλά σε αυτή τη δουλειά εξαιτίας αυτής της κυρίας. Έβαζε λόγια στον Αλέξανδρο Ρήγα. Ο Ρήγας ήρθε σπίτι μου για να με κλείσει, άλλα από το δέκατο επεισόδιο άρχισα να… Στο 13ο επεισόδιο δεν πήρα κείμενο. Όταν τον ρώτησα γιατί δεν παίζω μου είπε ότι δεν του βγήκε. Δεν πήγα δεύτερη χρονιά στους “Στάβλους». Είπα δεν θα πάρω».