Τα μικρά και μεγάλα της μυστικά μοιράστηκε με το κοινό η Ταμίλα Κουλίεβα στην ομώνυμη στήλη της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν».

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στη σειρά «Η ζωή που δεν έζησα», τις βραβεύσεις που έχει λάβει στην καριέρα της αλλά και στη γέννηση του γιου της, που συνέβη στο σπίτι της πριν από 32 χρόνια.

«Έχω λάβει το χρυσό μετάλλιο της UNESCO για τις Τέχνες, τον Λόγο και τις Επιστήμες, που σχετίζεται με την προσφορά μου στον χώρο της διδασκαλίας, στην οποία αφοσιώθηκα για περίπου 20 χρόνια. Πολλοί από τους μαθητές μου έχουν γίνει ευρύτερα γνωστοί: Γιάννης Στάνκογλου, Μαρία Ναυπλιώτου, Μαρίνα Καλογήρου, Αντώνης Καρυστινός, Βίκυ Σταυροπούλου» δηλώνει η Ταμίλα Κουλίεβα.

«Η αλήθεια είναι ότι όλες οι ταινίες που έχω κάνει έχουν διακριθεί στο εξωτερικό σε διάφορα φεστιβάλ. Το τελευταίο ήταν η διάκριση της ταινίας «Ο Ράφτης». Παίχτηκε στην Ασία και την Ευρώπη. Έφτασε στα ιαπωνικά Όσκαρ και είχε σταθεί μαζί με μεγάλες χολιγουντιανές ταινίες, όπως τον James Bond. Και φυσικά το «Σμύρνη μου αγαπημένη» που παίζεται στην Αμερική» συμπληρώνει η ηθοποιός.

«Η δουλειά-σταθμός για μένα στην τηλεόραση ήταν το «Η ζωή που δεν έζησα». Πολύ πρωτόγνωρο και δύσκολο να αντιμετωπίζω τη δημοσιότητα και να προσεγγίζω την ηρωίδα. Τον γιο μου τον έκανε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και είχαμε μόνο δύο χρόνια διαφορά. Διάβαζα τότε πάρα πολύ Φρόυντ, ένα ολόκληρο βιβλίο που μιλάει για τη σχέση μάνας-γιου» παραδέχεται σε άλλο σημείο η Ταμίλα Κουλίεβα.

Μάλιστα, η Ταμίλα Κουλίεβα δε διστάζει να αναφερθεί και στη γέννηση του γιου της, η οποία συνέβη πριν από 32 χρόνια και μάλιστα έγινε στο σπίτι μέσα στο νερό, σε μία εποχή που κάτι τέτοιο ήταν ακόμη άγνωστο στο ευρύ κοινό.

«Η μητρότητα παραμένει το σημαντικότερο γεγονός της ζωής μου. Την ώρα της γέννησης του παιδιού ήμασταν οι δυο μας με τον σύζυγό μου, επομένως φέραμε μαζί το παιδί στον κόσμο. Ο Στέφανος γεννήθηκε στο σπίτι, στο νερό και φανταστείτε ότι αυτό έγινε 32 χρόνια πριν. Ήταν πολύ πρωτοποριακό και έχει διαμορφώσει τις σχέσεις μας με το παιδί, μας έχει χαράξει» εξομολογείται η ηθοποιός.