Δεν ήταν μόνο Έλληνες πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας αυτοί που έδωσαν το παρών στην κηδεία του υποσμηναγού Τουρούτσικα, στην Τρίπολη.

Ανάμεσα στους Έλληνες και ένας Σέρβος πιλότος που ταξίδεψε από την χώρα του στην Τρίπολη για να αποχαιρετήσει τον συνάδελφο του. Τον εντόπισε ο δημοσιογράφος Νίκος Γιαπρακάς που κάλυψε για λογαριασμό του Open το ρεπορτάζ, προχωρώντας μάλιστα στην παρακάτω ανάρτηση:

«Ο κύριος της φωτογραφίας, παρευρέθηκε στην κηδεία του ήρωα υποσμηναγού Μάριου Τουρούτσικα, στην Τρίπολη. Μου κίνησε την περιέργεια η στολή του, που ήταν διαφορετική από τους υπόλοιπους.

Πήγα και του μίλησα. Λέγεται Ντιμιτρι Στανισιτς και μου είπε ότι είναι πιλότος της Σερβικής Αεροπορίας. Πιλότος σε Mig21, αεροσκάφος, όπως μου τόνισε, ίδιας γενιάς με το φάντομ του Μάριου.

Ο ίδιος, εκπροσωπώντας και την Σερβική Αεροπορία, θέλησε να βρεθεί στην κηδεία για να τιμήσει τον πεσόντα συνάδελφό του, όπως μου είπε χαρακτηριστικά, γιατί όλοι οι αεροπόροι είναι μια οικογένεια, σε οποία αεροπορία και αν ανήκουν...».