Τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

Το γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτρια του GNTM απάντησε για την προσωπική της ζωή, επιβεβαιώνοντας τα τελευταία δημοσιεύματα για τον Χρήστο Μάστορα, ενώ μιλά και για την εμπειρία που είχε με γνωστό φωτογράφο αμέσως μετά τη συμμετοχή της στο reality του Star.

«Είμαι σε σχέση με τον Χρήστο, να τελειώνουμε. Είμαστε μια χαρά, είμαι πολύ ερωτευμένη και δεν συγκατοικούμε. Σέβομαι και τον άλλον άνθρωπο που δεν θέλει να φαίνεται τόσο η προσωπική του ζωή» ξεκαθαρίζει για πρώτη φορά η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

«Δεν πρόκειται να ξαναμιλήσουμε για αυτό το θέμα, είναι προσωπικό και τώρα που είπα το «ναι» το έκανα μόνο και μόνο για να τελειώνουμε με αυτή τη φάση, γιατί καταλαβαίνεις ότι κι εγώ πιέζομαι» συμπλήρωσε αμέσως μετά.

Τέλος, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη αναφέρθηκε και στην εμπειρία που είχε με γνωστό φωτογράφο, γεγονός το οποίο έχει σχολιάσει και μέσα από το κανάλι της στο YouTube.

«Όταν βγήκα από το GNTM, πήγα σε έναν φωτογράφο και με έκανε να νιώσω άβολα. Μαθεύτηκε μάλιστα μετά από το πρακτορείο ότι ο συγκεκριμένος κράτησε τις φωτογραφίες μου για άλλους λόγους. Δεν είναι όμως αυτός ο λόγος που σταμάτησα να ασχολούμαι με το μόντελιγνκ, με κέρδισαν το Instagram και το YouTube» σημειώνει το γνωστό μοντέλο.