Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρειας Πελοποννήσου συνεχίζει την ιδιαίτερα πλούσια και υψηλού επιπέδου αγωνιστική της δραστηριότητα του 2023 την ερχόμενη Κυριακή 5 Φεβρουαρίου με τους Περιφερειακούς Αγώνες Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος που θα διεξαχθούν  στο ΔΑΣΟΣ ΣΤΡΟΦΥΛΙΑΣ (ΚΑΛΟΓΡΙΑΣ), σε συνεργασία με τον Οργανισμό Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Οι Αγώνες αυτοί είναι αφιερωμένοι στην μνήμη του ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΩΡΑΪΤΗ και περιλαμβάνουν τις παρακάτω αποστάσεις και κατηγορίες αθλητών- τριων:


και έχουν σαν στόχο την προετοιμασία των αθλητών των Περιφερειών  της Πελοποννήσου, της Δυτικής Ελλάδας και των Ιόνιων νησιών της περιοχής ευθύνης  μας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου. 

Συνολικά και σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα δηλώσεις συμμετοχής προβλέπεται η συμμετοχή   500 τουλάχιστον αθλητών και αθλητριών από 26 αθλητικά Σωματεία των ΕΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ και Β0ΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ .

Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρειας Πελοποννήσου ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Δυτικής ΑχαΊας και συγκεκριμένα τον Δήμαρχο κ. Σπύρο Μυλωνά όπως επίσης και τον Πρόεδρο του Οργανισμού Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων του Δήμου Δυτικής Αχαΐας κ. Χρόνη Παλυβό για την αμέριστη τεχνική βοήθεια στη διοργάνωση και την οικονομική κάλυψη σημαντικού μέρους του κόστους  της.

Το Ωρολόγιο Πρόγραμμα των Αγώνων  θα εξελιχθεί από τις 10.30΄ έως 13.00΄.