Συνεχίζονται οι τηλεφωνικές απάτες σε βάρος ηλικιωμένων από απατεώνες οι οποίοι τους ζητούν χρήματα, τρομοκρατώντας τους με ψέματα για την υγεία των παιδιών τους.

Αυτή τη φορά, θύμα έπεσε μια 87χρονη στο Μαρούσι, το πρωί της Τετάρτης (1/2), όταν δέχτηκε τηλεφώνημα από συμμορία απατεώνων όπου της ανέφεραν ότι η κόρη της έπεσε θύμα τροχαίου.
Άκουσε γυναικεία φωνή να φωνάζει «μαμά»

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, άκουσε μια γυναικεία φωνή να σφαδάζει και να φωνάζει μαμά, ενώ στη συνέχεια οι απατεώνες προσποιούμενοι τους γιατρούς της είπαν πως πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα γι΄αυτό και έπρεπε να τους δώσει χρήματα.

Η ηλικιωμένη μάζεψε ό,τι οικονομίες είχε στο σπίτι, τις έβαλε σε μια σακούλα, όπως της υπέδειξαν οι δράστες και μία συνεργός πήγε κάτω από το σπίτι της και η 87χρονη της πέταξε μια σακούλα που περιείχε χρήματα, λίρες και κοσμήματα.
Έδωσε χρήματα, λίρες και κοσμήματα

Σύμφωνα με πληροφορίες η 87χρονη είχε βάλει μέσα στη σακούλα 3.000 ευρώ, χρυσές λίρες και όλα τα κοσμήματά της. Δυστυχώς όταν κατάλαβε την απάτη η 87χρονη ήταν αργά, ωστόσο ενημέρωσε την Αστυνομία και το Τμήμα Αμαρουσίου έχει αναλάβει τις έρευνες.