Έντονη αντιπαράθεση ξέσπασε σήμερα στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ με πρωταγωνιστές τη βουλευτή της ΝΔ Άννα Καραμανλή και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Βαρεμένο.

Η συζήτηση τη στιγμή της έντασης περιστρεφόταν γύρω από τη χθεσινή συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο δημοτικό γυμναστήριο «Ανδρέας Παπανδρέου» στο Περιστέρι, όπου ο Αλέξης Τσίπρας έθεσε το δίλημμα «Δημοκρατία ή Μητσοτάκης».

Κάποια στιγμή η Άννα Καραμανλή πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε στη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ και στο γεγονός ότι κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων από την πτώση του μαχητικού αεροσκάφους Phantom στην Ανδραβίδα την περασμένη Δευτέρα (30/1).
Η φωτογραφία που προκάλεσε την έκρηξη Βαρεμένου

«Θέλω να πω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια για τον θάνατο των δύο πιλότων στις δύο οικογένειες. Πάλι καλά που κράτησε ενός λεπτού σιγή ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία του στο Περιστέρι. Το λέω γιατί προχθές, όταν ανακοινώθηκε ο θάνατος του πρώτου παιδιού, ο κ. Τσίπρας χαμογελώντας και συνοδευόμενος από δύο κυρίες πήγε σε παράσταση στο Παλλάς. Αυτή είναι η αλήθεια. Αυτή είναι η ελεεινή υποκρισία του κ. Τσίπρα. Αυτά ο ελληνικός λαός τα βλέπει, κρίνει και συγκρίνει», είπε η κυρία Καραμανλή, δείχνοντας μια φωτογραφία του κ. Τσίπρα στο Παλλάς όπου παρευρέθηκε συνοδεία της Πόπης Τσαπανίδου και της Ράνιας Σβίγκου.

«Αυτά είναι αθλιότητες, για όνομα του Θεού. Σας παρακαλώ», είπε με τη σειρά του ο κ. Βαρεμένος, ενώ κάποια στιγμή ξέφυγε και άρπαξε τη σχετική φωτογραφία από τα χέρια της κυρίας Καραμανλή και την τσαλάκωσε.

Καραμανλή: Εκνευρίζεστε βλέπω.
Οικονόμου: Δεν είναι σωστό αυτό που κάνατε σε μια κυρία.
Βαρεμένος: Αυτό είναι αθλιότητα. Τι θέλετε να πείτε τώρα; Ότι δεν σεβόμαστε τον θάνατο των πιλότων; Το δέχεστε αυτό;
Καραμανλή: Η χειρονομία ήταν απρεπής και θα πρέπει να ντρέπεστε. Αυτό είναι το ήθος του ΣΥΡΙΖΑ.
Οικονόμου: Πρέπει να την πάρετε πίσω, δεν είστε τέτοιος άνθρωπος.
Βαρεμένος: Την παίρνω πίσω.
Καραμανλή: Προς τιμήν σας.
Βαρεμένος: Τα δέχομαι όλα. Εκτός από την αμφισβήτηση του πατριωτισμού.