Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας καταγγέλλει περιστατικό που άνδρας φέρεται να εξύβρισε και να απείλησε με τη χρήση κατσαβιδιού, δημοτική υπάλληλο του τμήματος πρασίνου στην κεντρική πλατεία της πόλης του Αγρινίου.

Η ανακοίνωση:

«Για μία ακόμη φορά γινόμαστε μάρτυρες επικίνδυνων συμπεριφορών συνδημοτών μας απέναντι σε υπαλλήλους του Δήμου Αγρινίου. Συγκεκριμένα συνδημότης μας απείλησε με κατσαβίδι συνάδελφο της Υπηρεσίας Πρασίνου επειδή έκανε της δουλειά της κλαδεύοντας τα δέντρα της κεντρικής πλατείας της πόλης του Αγρινίου.

Η συνάδελφος γλίτωσε τα χειρότερα καθώς παρενέβη η αστυνομία η οποία και συνέλαβε το συγκεκριμένο άτομο.

Καταγγέλλουμε το γεγονός αυτό και κάθε παρόμοια συμπεριφορά, ζητώντας την πλήρη ηθική αποκατάσταση της συναδέλφου και την καταδίκη τέτοιων περιστατικών.

Οι εργαζόμενοι του Δήμου είναι και θα είναι πάντοτε στην πρώτη γραμμή εξυπηρέτησης των συμπολιτών μας χωρίς να υποκύπτουν σε οποιασδήποτε μορφής βίας που τους ασκείται σωματικής, λεκτικής ή ψυχολογικής, απ’ όπου κι αν αυτή προέρχεται. Ζητάμε την συνδρομή και την συμπαράσταση των συμπολιτών μας κατά την άσκηση των καθηκόντων μας. Σε περιπτώσεις διαφωνίας μπορούν να απευθύνονται αρμοδίως προκειμένου να εκφράσουν τις αντιρρήσεις τους και όχι να επιτίθενται στους εργαζόμενους.

Τέλος ευχαριστούμε τους εργαζόμενους στην Αστυνομία που απέτρεψαν τα χειρότερα για την συνάδελφο».

agriniopress.gr