Η Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, επισκέφθηκε το Άσυλο Ανιάτων Πατρών και συναντήθηκε με τη Διοίκηση του ιστορικού ιδρύματος της πόλης μας, το οποίο έχει συμπληρώσει 65 χρόνια προσφοράς στον συνάνθρωπο και σήμερα περιθάλπει 120 άτομα αποδεδειγμένης ανάγκης.

Την Αχαιή Βουλευτή υποδέχθηκαν η Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου καΑλεξάνδρα Σταματοπούλου, η καΧριστίνα Οικονομοπούλου –Μπίκου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και ο Διευθυντής του Ασύλου Ανιάτων κ. Άρης Γκατζόγιας, οι οποίοι την ενημέρωσαν για όλα τα ζητήματα της λειτουργίας του.

Η κα Αλεξοπούλου και τα μέλη της Διοίκησης του Ασύλου, συμφώνησαν να βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία, ώστε αυτά τα ζητήματα, όπως η αποζημίωση των ανασφάλιστων περιθαλπομένων, η αύξηση του ημερήσιου ποσού νοσηλείας και η συνολική αναβάθμιση του κτιρίου, να μεταφερθούν άμεσα στα αρμόδια κυβερνητικά όργανα, με σκοπό την επίλυσή τους. Με τη μεσολάβηση της Αχαιής Βουλευτού, παραδόθηκαν στο Άσυλο Ανιάτων Πατρών, από τον εκπρόσωπο της ΑΜΚΕ «Όραμα σε Αποστολή» κ. Μάριο Διδάχο, μάσκες προστασίας και τεστ για τον κορονοϊό.