Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ενός έτους για αντίσταση.

Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών για κλοπή.

Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι ενεργώντας από κοινού με ακόμα δυο άγνωστους δράστες αποπειράθηκαν να διαρρήξουν σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.

Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων του προέκυψε ότι στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι  εξύβρισε και απείλησε με τη χρήση κατσαβιδιού, δημοτική υπάλληλο.

Σε σωματική έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον συλληφθέντα βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν ένα ηλεκτρολογικό κατσαβίδι.