Ο Γιώργος Ταλάντσεβ, ο πρώην παίκτης του Survivor, βρέθηκε καλεσμένος στο πάνελ της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο reality επιβίωσης.

Με αφορμή το περιστατικό με το κινητό τηλέφωνο και την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα από τον All Star κύκλο του παιχνιδιού, ο Γιώργος Ταλάντσεβ αναφέρθηκε στη δική του αντίστοιχη περίπτωση πέρσι.

«Είναι ένα παιχνίδι. Εμείς το βλέπουμε από τον καναπέ μας, με τα πατατάκια μας. Όταν είσαι μέσα, το ξεχνάς αυτό, είναι ο τρόπος ζωής σου, η επιβίωσή σου. Είναι ψυχολογική υποστήριξη ένα τηλέφωνο, μπορεί να σου δώσει μεγάλο μπουστάρισμα» δηλώνει ο Γιώργος Ταλάντσεφ.

Σε ερώτηση για τη δική του περίπτωση πέρσι, αναφέρει: «Εγώ ήμουν μέσα 3,5 μήνες και ο Άρης 4 και κάτι. Αυτό που βλέπουμε τώρα έγινε στις 3 βδομάδες. Όταν αρχίσουν και σου λείπουν πρόσωπα και έχεις την ευκαιρία να το κάνεις, δύσκολα θα πεις σε ένα κινητό. Σε καμία περίπτωση εμείς δεν καθόμασταν να πούμε τι συμβαίνει έξω. Εμείς θέλαμε απλώς να ενημερώσουμε τους δικούς μας ανθρώπους ότι είμαστε καλά και ότι τους αγαπάμε. Η Ασημίνα δεν ξέρουμε τι ήθελε και γιατί το χρησιμοποιήσε».

«Κάναμε λάθος και το δεχθήκαμε κατευθείαν. Απολογηθήκαμε πανελληνίως και αυτό θα μας κυνηγάει για πάντα. Από την άλλη λες δεν ήμασταν τελικά οι μόνοι. Την πληρώσαμε μόνο εμείς βέβαια» συμπληρώνει ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

«Εγώ προσωπικά ποτέ δεν θα μπορούσα να καρφώσω άλλον άνθρωπο. Είναι πολλά τα λεφτά βέβαια αλλά εγώ και ο Άρης δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε εκδικητικά» σημειώνει για τον Νίκο Μπάρτζη ο Γιώργος Ταλάντσεβ.