Ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», Πάνος Παπαδόπουλος, συνάντησε τη Μαίη Εμμανουηλίδου.

Η πρωταθλήτρια κωπηλασίας και πρώην παίκτρια του Survivor σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο reality επιβίωσης και εξέφρασε το παράπονό της για τις παρατυπίες της παραγωγής στον προηγούμενο κύκλο του παιχνιδιού.

«Όλοι οι παίκτες ξέρουμε τι γινόταν στο περσινό, άσχετα που μόνο δύο άτομα ακούστηκαν, ο Άρης και ο Γιώργος. Και είναι άδικο αυτό. Η παραγωγή αυτή τη φορά δεν θέλει να καλύψει κανέναν. Το είδαμε με το ειδύλλιο της Καρολίνας» αναφέρει η Μαίη Εμμανουηλίδου, σημειώνοντας ότι σε προηγούμενους κύκλους του Survivor η παραγωγή έκανε τα στραβά μάτια σε διάφορα περιστατικά.

Πώς είδε την κίνηση του Νίκου Μπάρτζη να «δώσει» την Ασημίνα Χατζηανδρέου για το σκηνικό με το κινητό τηλέφωνο;

«Ο Νίκος τα λέει έξω απ’ τα δόντια, είναι σαν τον Σπύρο Μαρτίκα. Όλο αυτό το παρεάκι σίγουρα συζητάνε πράγματα από πίσω, γι’ αυτό είναι λογικό να μας πιάνουν κάποιες φορές στα εξ απίνης στα Συμβούλια και να λένε διάφορα» απαντά η Μαίη Εμμανουηλίδου, ενώ παραδέχεται ότι είχαν υποπέσει στην αντίληψή της αντίστοιχα «παράνομα» περιστατικά στον περσινό κύκλο.

Τέλος, όσον αφορά το ειδύλλιο μεταξύ της Καρολίνας και του Μάριου Πρίαμου στο Survivor All Star, η Μαίη Εμμανουηλίδου παραδέχεται ότι έχει μιλήσει με τον Μπο, πως ο ίδιος κράτησε έντιμη στάση απέναντί της και πως η κάθε πλευρά θα προσπαθήσει να στηρίξει τη θέση της.