«Διάλεξε τον θάνατο», λέει ο πατέρας του αδικοχαμένου πιλότου του Φάντομ που κατέπεσε χθες στην θαλάσσια περιοχή της Ανδραβίδας.

Ο πατέρας του ήρωα υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα λέει ακόμα: «Ήταν η κακιά στιγμή. Με βοηθάει να μιλάω, φεύγει το μυαλό μου. Χθες ήμουν όλη την ώρα έξω, έκοβα βόλτες μόνος μου. Σε άθλια κατάσταση είναι όλοι στην οικογένεια, η γυναίκα μου είναι σχεδόν σε κώμα. Εμένα η ψυχραιμία με μάρανε, η ψυχή μου το ξέρει».

Ο κ. Κώστας Τουρούτσικας, ο ίδιος φαρμακοποιός στο επάγγελμα, αναφερόμενος στον γιο του που έχασε τη ζωή του, μας λέει για τα παιδικά του χρόνια του Μάριου και το ότι πάντα ήθελε να υπηρετήσει την πατρίδα με όποιο κόστος.

«Είναι το μεσαίο μου το παιδί. Ούτε κατά διάνοια δεν ήθελε να γίνει φαρμακοποιός, αλλά πάντα ήθελε να γίνει πιλότος. Τον παίρναμε από μικρό να βάζει φάρμακα στα ράφια αλλά δεν του έκανε κλικ. Διάλεξε τον θάνατο».

Περιγράφει και την τελευταία φορά που είδε τον γιο του από κοντά όπου τίποτα δεν προμήνυε το μεγάλο κακό που θα συνέβαινε. «Ήρθε το Σαββατοκύριακο μια χαρά γελαστός και πήρε και προμήθειες για την εβδομάδα, κάτι λουκάνικα, λάδια κτλ για να κεράσει τους συναδέλφους. Τον φόρτωσε η μαμά του να τα πάρει μαζί του. Θα περίμενε και την Πέμπτη να του πάω να του δώσω κάτι. Είχε αφήσει εδώ ένα σκούτερ και θα του το πήγαινα. Θα με περίμενε. Αλλά αλλιώς έγιναν τα πράγματα».

Όπως μας λέει ο 29χρονος Μάριος «συζούσε με μία καλή κοπελίτσα κανα 7μηνο, η οποία έτυχε να είναι φαρμακοποιός σαν εμάς». Μετά το τραγικό συμβάν «Η σύζυγός μου μιλάει συνέχεια μαζί της», καταλήγει ο πατέρας του αδικοχαμένου υποσμηναγού από την μοιραία πτώση του Φάντομ στην περιοχή της Ανδραβίδας.

Πηγή: newsit