Το δικό του σχόλιο για τη συνέντευξη της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα στο «Καλό Μεσημεράκι» έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο γνωστός παρουσιαστής έριξε τα «βέλη» του κατά του Νίκου Μουτσινά, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο που ο ίδιος χειρίστηκε τον διάλογο με την πρώην παίκτρια του Survivor, κάνοντας παράλληλα και μία αναφορά στο παρελθόν.

«Η Καρολίνα ήταν μία απ’ τα ίδια, τώρα γυρίζει στις διάφορες εκπομπές του ΣΚΑΪ. Ήταν διάτρητη λογικής, δικαιοσύνης και αισθήματος. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος ξέρει τη βαθιά μου εκτίμηση από τότε που πρωτοξεκίνησε, γιατί είμαι αυτός που τον πρότεινε στον αείμνηστο Κοντομηνά» ξεκίνησε την τοποθέτησή του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Πασχίζω να μην χάσω εκπομπή του. Όμως δεν έχω δει γενικά χειρότερες συνεντεύξεις, γιατί συνεχίζει το στυλ που έχει. Μια συνέντευξη έχει νόμους και κανόνες. Αν εξαιρέσεις τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, που τον κουκούλωσε σε αυτό το στυλ, μεγάλες προσωπικότητες παίζουν σε μία έδρα που δεν είναι συνέντευξη» πρόσθεσε στη συνέχεια ο παρουσιαστής.

«Δεν το κράτησε, έδωσε τη δυνατότητα στην Καρολίνα να είναι χειριστική. Δηλαδή ο Μουτσινάς ήταν ουραγός της ηθικής, της νόησης και της λογικής της. Εν ολίγοις, ήταν μία κάκιστη συνέντευξη. Αγαπημένε μου Νίκο, με τη βαθύτατη εκτίμηση που σου ‘χω, κόψε τις συνεντεύξεις» είπε κλείνοντας το σχόλιό του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.