Ο θάνατος της 40χρονης γυναίκας στη Λάρισα ήταν ακαριαίος. Η πτώση στο κενό στάθηκε μοιραία για τη ζωή της. Νέα στοιχεία για την τραγωδία που έχει συνταράξει την πόλη…

Η Λάρισα παραμένει συγκλονισμένη από την είδηση του θανάτου μιας γυναίκας, που πριν από λίγες μέρες έγινε μητέρα. Η 40χρονη βρέθηκε στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού της, στον 5ο όροφο πολυκατοικίας. Ο θάνατός της, ήταν ακαριαίος. Η γειτονιά της, τα ξημερώματα ξεσηκώθηκε και πολύ γρήγορα έσπευσε στο σημείο ασθενοφόρο. Οι διασώστες όμως δεν είχαν το παραμικρό περιθώριο να την επαναφέρουν.

Συγκλονισμένη είναι η Λάρισα από το πρωί, από την τραγική είδηση με την 40χρονη που σκοτώθηκε πέφτοντας από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας. Η άτυχη γυναίκα είχε γίνει μητέρα μόλις πριν από λίγες ημέρες και άφησε πίσω της ένα νεογέννητο αγγελούδι.

Η 40χρονη ήταν υπάλληλος δήμου της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας. Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα γύρω στις 04:00 έπεσε από την βεράντα 5ου ορόφου πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Μπασδέκη. στην περιοχή του ΟΣΕ Λάρισας, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Πλήρωμα του ΕΚΑΒ με ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο, όμως η γυναίκα δεν είχε τις αισθήσεις της. Σύμφωνα με το onlarissa.gr, την παρέλαβε και την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας όπου έγιναν προσπάθειες αναζωογόνησης, όμως η άτυχη 40χρονη είχε καταλήξει.

Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, η αστυνομία ερευνά την υπόθεση, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως πρόκειται για αυτοκτονία.